XBLOG logo @2x

Το Open Coffee πάει Divani Caravel

Αύριο το απόγευμα στις 19:00 ο Γιώργος Τζιραλής δε θα μας καλωσορίσει από τη σκηνή του Bios, όπως γινόταν στις τελευταίες συναντήσεις, αφού το Open Coffee επιτέλους μεταφέρεται σε νέο χώρο και συγκεκριμένα σε αίθουσα του Divani Caravel!

Ο κόσμος που έρχεται στο Open Coffee την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα πλέον είναι αρκετός, σίγουρα θα λείψει σε πολλούς το underground ύφος του Bios.

Για να δούμε το line up του αυριανού Open Coffee, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον…

  • Οι Στράτος Προβατόπουλος, Βίκυ Τσακανίκα, Βασίλης Παπαφώτης και Χρήστος Γεωργίου, φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας, θα παρουσιάσουν τον Φοίνικα, μία ολοκληρωμένη υπηρεσία συλλογής, διαδικτυακής διαχείρισης και προώθησης πληροφοριών σχετικών με ανακυκλώσιμα απορρίματα.
  • Η Νατάσα Αρβανίτη, investment manager του νεοσύστατου fund GIVE, θα μας φανερώσει τα σχέδια και τις προθέσεις αυτού για το άμεσο μέλλον, τα οποία και σίγουρα αφορούν πολλούς από εμάς.
  • O Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Country Manager της Google Ελλάς θα περιγράψει τη διαδρομή ενός entrepreneur ως τη Google, με ενδιάμεσες στάσεις όπως αυτές της Yellow Net Road και της Ogilvy.
  • Ο Παναγιώτης Βρυώνης (μεταξύ πολλών άλλων και ιδρυτικό μέλος του OC) θα συνεισφέρει κάτι που καιρό έλειπε από ένα OC, μία παρουσίαση με τίτλο “Τα μυστικά μίας αποτυχημένης start-up”.

Στο Divani Caravel ο κόσμος προσέρχεται από τις 18:00 για κουβεντούλα και συστάσεις, στις 19:00 ξεκινούν οι παρουσιάσεις που κρατούν 5-10 λεπτά η κάθε μία συν τις ερωτήσεις του κοινού, ενώ μετά το τέλος των παρουσιάσεων συζητάμε, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, κάνουμε αυτό που λέμε “networking”, ανταλλάζουμε business cards, ενώ πίνουμε και το ποτάκι μας σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.