XBLOG logo @2x

Το Google AdSense ανανεώθηκε!

Μπαίνοντας πριν από λίγο στο Google AdSense, είδα σελίδα “Δοκιμάστε το νέο AdSense”, κάτι που σήμαινε ότι το AdSense προχώρησε σε αλλαγές… Πάτησα αμέσως το “Δοκιμάστε το νέο AdSense” button για να δω τις αλλαγές, τις νέες λειτουργίες κλπ!

Εκ πρώτης όψεως καταλαβαίνει με τη μία κανείς ότι το AdSense φρεσκαρίστηκε αρκετά, έγινε πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό. Όσοι χρησιμοποιείτε Google AdSense και μπείτε στο account σας αυτές τις μέρες λογικά θα δείτε τις αλλαγές.

Παραθέτω τις αλλαγές και τις νέες λειτουργίες, όπως ακριβώς τις δίνει και το AdSense:

Περισσότερες πληροφορίες

Δεδομένα με δυνατότητα επεξεργασίας για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την απόδοσή σας και να λάβετε πιο εμπεριστατωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Γραφήματα
Τα γραφήματα στην καρτέλα “Αναφορές απόδοσης” σας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε τάσεις στην απόδοσή σας. Μπορείτε να προβάλετε γρήγορα εμφανίσεις, κλικ και κέρδη σε ένα μόνο γράφημα, να συγκρίνετε την απόδοση των διαφημίσεων με κείμενο με την απόδοση των διαφημίσεων με εικόνα, να συγκρίνετε εύρη ημερομηνιών και να επεξεργαστείτε δεδομένα εύκολα για να διαπιστώσετε τις τάσεις.

Περισσότερα δεδομένα
Τώρα, μπορείτε να εκτελέσετε λεπτομερείς αναφορές απόδοσης κατά τύπο διαφήμισης, μέγεθος διαφήμισης, ενότητα διαφημίσεων, τύπο στόχευσης και τύπο προσφοράς για τα συνολικά κέρδη, καθώς και άλλες μετρήσεις με προσαρμοσμένο εύρος ημερομηνιών. Επίσης, μπορείτε να εμβαθύνετε σε αυτές τις αναφορές για να προβάλετε νέες αναφορές για ένα ή περισσότερα στοιχεία, όπως κανάλια, ενότητες διαφημίσεων ή προϊόντα.

Περισσότερος έλεγχος

Πιο εύχρηστα και εμπλουτισμένα στοιχεία ελέγχου που θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε την επωνυμία σας, σε ένα μόνο μέρος.

Ομαδοποιημένα στοιχεία ελέγχου
Βρείτε όλα τα στοιχεία ελέγχου διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένου του ιστοτόπου και της κατηγορίας του διαφημιζόμενου, του αποκλεισμού δικτύων διαφημίσεων, καθώς και του κέντρου ελέγχου διαφημίσεων στην καρτέλα “Αδειοδότηση και αποκλεισμός διαφημίσεων”.

Βελτιωμένο κέντρο ελέγχου διαφημίσεων
Με το ενημερωμένο κέντρο ελέγχου διαφημίσεων, μπορείτε να ελέγχετε ευκολότερα διαφημίσεις που έχουν στόχευση βάσει τοποθέτησης στον ιστότοπό σας. Πλέον, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για διαφημίσεις με βάση τον τύπο διαφήμισης, τη λέξη-κλειδί, τη διεύθυνση URL ή το δίκτυο διαφημίσεων και να επιτρέψετε ή να αποκλείσετε την εμφάνισή τους.

Μεγαλύτερη αποδοτικότητα

Η επανασχεδιασμένη διεπαφή σάς βοηθά να βρείτε αυτό που αναζητάτε και να ολοκληρώσετε εργασίες εύκολα και γρήγορα.

Βελτιστοποιημένη, αναδιοργανωμένη διεπαφή
Με τον οπτικό επανασχεδιασμό της διεπαφής, μπορείτε να βλέπετε πιο εύκολα τις πληροφορίες σχετικά με τα κέρδη και τις πληρωμές σας, να βρίσκετε σχετικές λειτουργίες και να κάνετε αλλαγές στο λογαριασμό σας.

Σχετική βοήθεια σε κάθε σελίδα
Η στοχευμένη βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών συνήθων ερωτήσεων, εμφανίζεται σε κάθε σελίδα, ώστε να μπορείτε να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε χωρίς να πραγματοποιείτε έξοδο από το λογαριασμό σας.

Ανανεωμένη σελίδα πόρων
Η σελίδα πόρων, εκτός από τη βοήθεια, ενσωματώνει σημαντικούς πόρους στο λογαριασμό σας. Ελέγξτε αυτήν τη σελίδα για να προβάλετε βίντεο, να διαβάσετε αναρτήσεις ιστολογίων και άλλα.

New Google AdSense

New Google AdSense

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.