XBLOG logo @2x

Το απαρχαιωμένο δίκτυο της ΔΕΗ

Πριν από μία περίπου ώρα ξαφνικά κάποιες γειτονιές στα Πατήσια και στην Πλατεία Αμερικής βυθίστηκαν στο σκοτάδι… Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα βλαβών της ΔΕΗ (αριθμός 10503) μας ενημέρωσαν ότι γνωρίζουν για τη διακοπή, η οποία προήλθε από κάποια έκρηξη. Σε επόμενη επικοινωνία, λίγη ώρα αργότερα, ο υπάλληλος απάντησε ότι δε γνωρίζουν από που προήλθε, ούτε και πόση ώρα θα χρειαστεί για την αποκατάσταση. Ευτυχώς η διακοπή στην ηλεκτροδότηση δεν διήρκεσε περισσότερα από 45 λεπτά.

Τα τελευταία χρόνια όμως τέτοιες μικρο-βλάβες στην περιοχή έχουν αυξηθεί. Χαρακτηριστικά να σας πω ότι κάθε ενάμιση-δύο χρόνια περίπου όταν βρέξει αρκετά παθαίνει βλάβη κάποιος υποσταθμός εδώ κοντά με αποτέλεσμα για δύο περίπου ημέρες να μας ταλαιπωρούν με διακοπές μέχρι να αποκαθιστούν κάθε φορά τη βλάβη. Το περασμένο καλοκαίρι όλοι είδαμε τις βλάβες που παρουσίασαν διάφορες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να μην έχουν ρεύμα για κάποια διαστήματα.

Μήπως κύριοι διευθυντές στη ΔΕΗ, κύριε μάνατζερ Αθανασόπουλε, ήρθε η ώρα να εκσυγχρονίσετε το απαρχαιωμένο δίκτυο της ΔΕΗ; Ζητάτε κάθε τρεις και λίγο αύξηση στα τιμολόγια, όσον αφορά τα έργα όμως δε σας βλέπω να έχετε την ίδια θέρμη…

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.