XBLOG logo @2x

Τα Girl Geek Dinners επιστρέφουν

Τα Girl Geek Dinners επιστρέφουν μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, με την 16η συνάντηση, η οποία θα γίνει την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο Microsoft Innovation Center! Δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές!

Η προσέλευση αρχίζει στις 6, ακολουθεί καλωσόρισμα από την Δέσποινα Μπακιρτζή και στη συνέχεια οι παρουσιάσεις των ομιλητών:

  • MamaDespoina.gr
    Η Δέσποινα Σαχινίδου είναι η “μαμά Δέσποινα”, ένα προσωνύμιο που της αποδίδουν οι κόρες της. Μετά από πολλά χρόνια στην πρωτεύουσα ανακάλυψε το χρώμα της δημιουργίας για να σπάει λίγο το γκρίζο της Αθήνας, με χάντρες, δέρμα και υφάσματα. Εμπνέεται από τη φύση, από τους ανθρώπους, από τα πράγματα που βλέπει και διαβάζει. Πλέον ζει στην επαρχία και συνεχίζει να δημιουργεί κοσμήματα, σανδάλια, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Η μεγαλύτερή της ευχαρίστηση είναι να δέχονται κοπλιμέντα οι άνθρωποι που έχουν τις δημιουργίες της. Παρόλο που λέει συχνά ότι είναι “λίγο μεγάλη”, έχει μάθει και τα του διαδικτύου και μοιράζεται τις δημιουργίες της online γνωρίζοντας κάθε μέρα και κάτι καινούριο.
  • MamadesMpampades.gr
    …που σημαίνει Μαμά …δες, Μπαμπά …δες …και ενημερώσου για το πιο δύσκολο και συγχρόνως το πιο δημιουργικό «επάγγελμα» του κόσμου, του γονιού! Τέσσερις φίλοι. Η Άσπα, η Κατερίνα, ο Βασίλης και ο Χρήστος. Μία γυμνάστρια, μια σύμβουλος ποιότητας, ένας σύμβουλος εκπαίδευσης, ένας μηχανικός, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πρόσθεσαν στο βιογραφικό τους και την ιδιότητα των Μαμάδων και των Μπαμπάδων, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν έναν online χώρο και να δημοσιεύουν τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα από άλλα blogs, άλλων …μαμάδων και μπαμπάδων.
  • «Καλύτερα …ΓΙΝΕΤΑΙ!»
    Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοι είναι οι στόχοι σας στη ζωή και γιατί; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι συχνά οι στόχοι μας αφορούν πράγματα που μας αφορούν μεν αλλά που δεν εστιάζουν σε εμάς τους ίδιους. Σήμερα, αφιερώνουμε τον περισσότερο από τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα σωρό πράγματα εκτός από εμάς τους ίδιους. Σκεφτείτε πόση ενέργεια, αγάπη, φαιά ουσία, προσπάθεια και χρόνο παράγετε, διοχετεύετε και ξοδεύετε καθημερινά! Δεν θα ήταν υπέροχα να μπορούσατε να κρατήσετε μέρος όλων αυτών για εσάς; Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, θα μιλήσει για το Life Coaching (προσωπική υποστήριξη) την Επιτυχία και την Ευτυχία!

Αμέσως μετά τις παρουσιάσεις των ομιλητών θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων και ελαφρύ dinner με drinks και απεριόριστο networking φυσικά!

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας κάνοντας κλικ στο Facebook Event.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.