XBLOG logo @2x

Τα ζώα μου αργά οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες

Ενημέρωση εκκαθάρισης φορολογικών δηλώσεωνΠρέπει να έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από την ημέρα που υπέβαλα την πρώτη μου φορολογική δήλωση. Στο site της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων υπάρχει σχετική ενότητα όπου μπορείς να βάλεις το ΑΦΜ σου και να σε ενημερώσει το σύστημα αν η δήλωσή σου έχει εκκαθαριστεί ή όχι. Έτσι έβαλα κι εγώ το δικό μου ΑΦΜ, πάτησα αναζήτηση, για να δω ότι η δήλωσή μου δεν έχει εκκαθαριστεί ακόμα.

Το κακό είναι ότι τα στοιχεία του site ενημέρωνονται μία φορά το μήνα, δηλαδή τώρα βλέπω ότι ενημερώθηκαν τελευταία φορά στις 4/8/2007 και θα ενημερωθούν ξανά στις 4/9/2007, οπότε ακόμη και αν έχει εκκαθαριστεί η δήλωσή μου εγώ θα το μάθω μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα μου εμφανίσει το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης, καθώς και την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής εκκαθαριστικού.

Επίσης μπορείτε να μαθαίνετε αν έχει εκκαθαριστεί η δήλωσή σας ή όχι καλώντας στο 212 955 9999, όπου ακούτε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που σας ζητάει να πληκτρολογήσετε το ΑΦΜ σας και, αφού το κάνετε, σας λέει αν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση ή όχι. Έλα να πηγαίνουμε λίγο πιο γρήγορα….. Μόνο σε αυτούς που έχουν να τους πάρουν λεφτά τις στέλνουν γρήγορα, όσοι έχουν επιστροφές φόρου αργούν πολύ.. πάρα πολύ..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.