XBLOG logo @2x

Ταξίδι στο Λονδίνο; Business Class σε τιμή έκπληξη

British Airways

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τώρα το καλοκαίρι θα προτιμήσουν για τις διακοπές τους κάποιον προορισμό του εξωτερικού και όχι κάποιο ελληνικό νησί, αφού σε πολλές περιπτώσεις οι διακοπές στο εξωτερικό κοστίζουν το ίδιο ή και φθηνότερα σε σύγκριση με την Ελλάδα. Για όσους προτιμήσουν το Λονδίνο, η British Airways προσφέρει την τη δυνατότητα να απολαύσουν την πτήση τους ταξιδεύοντας στην Club Europe (business class καμπίνα της εταιρείας) με 520 ευρώ (μετ΄επιστροφής).

Συγκεκριμένα, η British Airways ανακοίνωσε ότι το κόστος του εισιτηρίου Club Europe μετ΄επιστροφής για το Λονδίνο ξεκινά από 520 ευρώ, ενώ η τιμή είναι τελική και σε αυτήν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Club Europe έχουν μεγαλύτερη άνεση και περισσότερο ιδιωτικό χώρο, με την κατάργηση της χρήσης του μεσαίου καθίσματος. Παράλληλα, απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης καμπίνας, όπως άνετο δερμάτινο κάθισμα, επιπλέον χώρο για τα πόδια, επιλογή στο φαγητό τους, ζεστά και κρύα αναψυκτικά και δωρεάν ποτά.

Στη διάθεσή τους βρίσκονται και τα Galleries Lounges της British Airways, τόσο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όσο και στο Terminal 5 στο Λονδίνο, με εκλεκτά εδέσματα και ποτά, ζώνες εργασίας και ψυχαγωγίας και ένα μοναδικά εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες που αφορούν στο ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε το www.ba.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.