XBLOG logo @2x

Τέσσερα και να καίνε!

Πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός σάρωσε τη Χέρτα και πέρασε στη φάση των 32 του Κυπέλλου UEFA! Μπροστάρης των ερυθρόλευκων ο Ντουντού, που πέτυχε το πρώτο τέρμα στο 54′ και κέρδισε το πέναλτι στο 67′, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαλέτι. Γκολ επίσης πέτυχαν ο Τοροσίδης (86′) και Ντιόγκο (88′).

Πάμε μια γρήγορη βόλτα στο τι γράφουν αυτή την ώρα τα μεγαλύτερα αθλητικά sites…

  • Sportaction.gr:  Από λαχτάρα θρίαμβος…
    Καταιγιστικός στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός, συνέτριψε 4-0 τη Χέρτα και με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τους “32” του Κυπέλλου UEFA. Τη γλίτωσαν στο πρώτο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι”, έβγαλαν μάτια στην επανάληψη και με Ντουντού, Γκαλέτι, Τοροσίδη και Ντιόγο έφτασαν στη μεγάλη νίκη.
  • Sport.gr: Ντου – Ντού στους “32”!
    Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Χέρτα Βερολίνου με 4-0, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο μέρος, και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των “32” του Κυπέλλου UEFA. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης- πρόκρισης ήταν ο Ντουντού. Ο βραζιλιάνος μέσος έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 54′ και στο 67′ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Γκαλέτι έκανε το 2-0, ενώ ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο με τα γκολ των Τοροσίδη και Ντιόγκο.
  • Sport24.gr: Ολυμπιακός-Χέρτα 4-0
    Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, απλά, δεν… γλιτώνει κανείς! Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση στη φάση των “32” του Κυπέλλου UEFA, διαλύοντας και τη Χέρτα Βερολίνου με 4-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ντουντού (55′), Γκαλέτι (68′ πεν.), Τοροσίδη (86′) και Ντιόγκο (88′) να πετυχαίνουν τα γκολ του θριάμβου.
  • Sportdog.gr: Πρόκριση με πάρτι!
    Την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ πανηγύρισε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτη, κάνοντας φύλλο και φτερό τη Χέρτα Βερολίνου με 4-0! Παρά την άσχημη εμφάνιση του πρώτου μέρους, οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν καταιγιστικοί στην επανάληψη, σκοράροντας τέσσερις φορές με τους Ντούντου (55’), Γκαλέτι (68’ πεν.), Τοροσίδη (87’) και Ντιόγκο (88’). Κορυφαίοι των πρωταθλητών ήταν οι Ντιόγκο, Μπελούτσι, Νικοπολίδης και Ντούντου (στο β’), ενώ εξαιρετικοί ήταν οι Λέτο και Πατσατζόγλου.
  • Contra.gr: Ρεσιτάλ πρόκρισης
    Με την Μπενφίκα ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τη Χέρτα το δεύτερο. Ενας ακόμα χορταστικός Ολυμπιακός εξασφάλισε πανηγυρικά μια θέση στην κλήρωση της Παρασκευής (14:00) για τους “32” του κυπέλλου UEFA συντρίβοντας με 4-0 τους Γερμανούς. Ντουντού, Γκαλέτι (πεν.), Τοροσίδης και Ντιόγκο τα γκολ των “ερυθρολεύκων”.

[photo via sport24]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.