XBLOG logo @2x

Τέλος η «Στιγμή της Αλήθειας»;

Η Στιγμή της Αλήθειας

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε την οριστική διακοπή της εκπομπής «Στιγμή της Αλήθειας». Όπως διαβάζουμε στο mediablog.gr (αφού στο esr.gr δεν έχει ανέβει ακόμα η απόφαση), η διακοπή αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, ενώ μειοψήφισαν ο αντιπρόεδρος Νέστορας Κουράκης και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης, προτείνοντας πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ.

Μένει να δούμε αν θα προβληθεί το αυριανό «Αξίζει να το Δεις» που θα μετατρεπόταν σε «Στιγμή της Αλήθειας», με την Τατιάνα Στεφανίδου να απαντάει στις ερωτήσεις της Ευγενίας Μανωλίδου!

Το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1:

Η… «Στιγμή της Αλήθειας» για την ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ με guest την ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 16:15

Αυτή την Τετάρτη 3/6, η “Στιγμή της Αλήθειας” επισκέπτεται το ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ και τα αποτελέσματα είναι… αποκαλυπτικά!

Η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχεται την Ευγενία Μανωλίδου σε μια διαφορετική εκπομπή, με σκοπό όχι να της κάνει ερωτήσεις, αλλά να απαντήσει στις δικές της!

Η οικοδέσποινα του ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ τολμά να υποβληθεί στη γνωστή διαδικασία της “Στιγμής της αλήθειας”, αποφασισμένη να απαντήσει άφοβα και ειλικρινά σε όλες τις ερωτήσεις. Από την άλλη πλευρά, η Ευγενία Μανωλίδου θα αναλάβει τον ρόλο που γνωρίζει πολύ καλά, χωρίς μεροληψίες και λογοκρισίες. Κι εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε αν η Τατιάνα είπε αλήθεια ή ψέματα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.