XBLOG logo @2x

Συνέντευξη με τη hot & sexy dancer Maria Gassolina

Γνώρισα τη Maria Gassolina πριν από χρόνια όταν χόρευε στο Venue, το club με το καλύτερο ίσως feeling που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα! Έκτοτε ακολούθησαν πολλά άλλα clubs, αλλά και εμφανίσεις σε video clips, talent shows, με αποκορύφωμα το τηλεπαιχνίδι Super Deal. Δείτε τι μας είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο xblog.gr…

[όλες οι φωτογραφίες ανήκουν και παραχωρήθηκαν από την ίδια για να πλαισιώσουν τη συνέντευξη]

Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι επαγγελματικά με το χορό;

Πώς ξεκίνησα… Πολύ απλά πήγα σ΄ένα μαγαζί συστημένη από μία φίλη μου και βρήκα την υπεύθυνη χορευτριών και μ΄έβαλε για δοκιμαστικό! Ήμουν ανέκαθεν βέβαια clubber και είχα κάποιες γνωριμίες και αυτό βοήθησε. Παρακολουθούσα τις χορεύτριες, την πορεία τους, έβλεπα τα καλά και τα άσχημα του επαγγέλματος και πίστεψα στον εαυτό μου στο να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες. Ήμουν μικρή όταν ξεκίνησα να δουλεύω και σε πολλούς ιδιοκτήτες έλεγα ψέματα για την ηλικία μου! Ένας το είχε ανακαλύψει μάλιστα! Συνάντησα πολλές δυσκολίες, αλλά πιστεύω ότι αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου μετά τα έχεις καλά με όλους, έτσι δεν είχα προβλήματα με όσους συνεργάστηκα.

Σε πόσα club έχεις χορέψει αυτά τα χρόνια; Μπορείς να ξεχωρίσεις το club στο οποίο ένιωθες καλύτερα όταν ανέβαινες στο stage για να χορέψεις;

Σε αυτή την ερώτηση δε μπορώ να μην αναφέρω το Venue! Παλιές καλές εποχές, χρυσές θα έλεγα! Στο club αυτό ήμουν για δύο χρόνια και πραγματικά έζησα πολύ όμορφες στιγμές. Τότε ήμασταν και πολύ ενωμένο crew χορευτών. Υπήρχε μία καλή συνεργασία και με τα παιδιά ήμασταν φίλοι. Έπειτα δεν θα ξεχάσω που κάθε εβδομάδα χορεύαμε για κάποιον διαφορετικό διεθνώς γνωστό dj! Sasha, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Tiesto, Satoshi Tomiie, Miss Kittin και πολλοί άλλοι, ονόματα που είναι σημαντικά στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής.

Maria Gassolina 04

Πιστεύω πώς κανένας χορευτής του Venue δενθα ξεχάσει όταν ήταν πάνω στο stage και από κάτω χιλιάδες clubbers να φωνάζουν και να αποθεώνουν. Είναι στιγμές που δε μπορώ να περιγράψω, αλλά αν διαβάζει κάποιος συνάδελφος τη συνέντευξη σίγουρα θα με καταλαβαίνει!

Μία πολύ καλή συνεργασία είναι και αυτή με τον Νίκο Βουρλιώτη. Η ομάδα “Family the Label” φροντίζει πάντα να συνεργάζεται με καλά μαγαζιά. Σε αυτή την περίπτωση ξεχωρίζω το Balux, που μετά έγινε Babae, όπου το καλοκαίρι του 2007 ήταν από τις αγαπημένες μου σεζόν. Το Babae πιστεύω ότι φέτος ήταν το πιο προσεγμένο μαγαζί και για εμάς τις χορεύτριες φρόντιζε να είμαστε πολύεντυπωσιακές. Είχα την τύχη να φορέσω ρούχα γνωστών σχεδιαστών του εξωτερικού, ρούχα που ράφτηκαν αποκλειστικά για εμάς.Ένα ασυνήθιστο, προκλητικό και σέξι stage απόλαυσα στο Fetisch, το μαγαζί στο οποίο ήμουν σχεδόν όλη τη σεζόν πέρυσι το χειμώνα. Τώρα, εκτός Αθηνών, μαγαζιά που ξεχώρισα και μου άρεσαν είναι το Lido στη Θεσσαλονίκη, το Decoc στην Πάτρα και το Lost Avenue στη Λάρισα.

Στη σελίδα σου στο MySpace έχεις πάνω από 3.500 φίλους, οι περισσότεροι από τους οποίους αρσενικού φύλου… Υπάρχουν κάποια μηνύματα που έχεις λάβει από φίλους-φαν σου τα οποία έχεις ξεχωρίσει;

Δεν φαντάζεσαι τι μηνύματα λαμβάνω! Ερωτικού περιεχομένου και μη! Πραγματικά δε μπορώ να θυμηθώ είναι τόσο πολλά! Βέβαια δεν απαντάω σε τέτοια μηνύματα, σε ερωτικά και αισχρά, δεν άνοιξα τη σελίδα για να βρω boyfriend, ούτε είμαι στο διαδίκτυο για κάποιο πονηρό σκοπό. Όποιος μου στέλνει τέτοια μηνύματα, απλά τον κάνω block… Φυσικά μου έχουν στείλει και πολύ ωραία και κολακευτικά μηνύματα άνθρωποι που δεν τους έχω δει ποτέ, αλλά εκείνοι με ξέρουν από τα μαγαζιά.

Στα club που χορεύεις είμαι σίγουρος ότι σε έχουν φλερτάρει δεκάδες άντρες… Ξεχώρισε μου την ωραιότερη προσέγγιση, αλλά και την χειρότερη προσέγγιση που σε έκανε να τρέξεις μακριά…

Πάλι η απάντηση είναι σχεδόν ίδια με την προηγούμενη. Είναι πολλά τα περιστατικά που μου έχουν συμβεί. Δεν θα ξεχάσω όμως ένα παιδί, Παύλο τον έλεγαν, που με είχε βγάλει πολλές φωτογραφίες και τις έβαλε σε ένα φάκελο μαζί με ένα γράμμα και μου τον έδωσε. Τόσο απλό και ωραίο, χωρίς να γίνεται αισχρός και προκλητικός. Επίσης όταν φόραγα πιο συχνά παλιά τη μονωτική ταινία στο στήθος μου έτσι που σχηματιζόταν ένα “x” και χόρευα, όταν κατέβαινα άκουγα την κλασική ατάκα “θα μου χαρίσεις τα x σου”! Κάποιος άλλος μου είχε στείλει λουλούδια, ενώ άλλοι πιο προκλητικοί μου φωνάζουν όταν είμαι πάνω στο stage. Δεν φαντάζεσαι τι ακούω κάθε φορά!

Τώρα τελευταία έχω πολλές ενοχλήσεις στο κινητό μου, είναι κάποιος που με ξέρει από τα club. Επίσης πριν από μερικούς μήνες κάποιος μου έστελνε μηνύματα στο κινητό και μου έλεγε τι φοράω κάθε φορά, σε ποιο club χόρευα και με ποιον μιλούσα. Λογικά ερχόταν σε όποια club εμφανιζόμουν και με παρακολουθούσε. Τα συγκεκριμένα γεγονότα με κάνουν να τρέχω μακριά, αλλά μου δημιουργούν και κάποιες φοβίες.

Σε ποια μαγαζιά σε βρίσκουμε τη φετινή σεζόν;

Φέτος αποφάσισα να μην είμαι σταθερά σε κάποιο club, όπως έκανα πέρυσι. Έτσι έχω τη δυνατότητα να συνεργάζομαι με πολλά, όπως το Dekko στο Κολωνάκι, το The Hall, το Seaside Crystal όταν γίνονται κάποια parties, το Decoc της Πάτρας και το Grecian Park της Κύπρου.

Maria Gassolina ferrari

Η τηλεόραση πώς προέκυψε; Πέρυσι και φέτος σε βλέπαμε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στο Super Deal, αλλά και σε talent shows. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Η τηλεόραση προέκυψε αρκετά χρόνια, αλλά φαντάζομαι κανένας δε με θυμάται! Ήμουν και πιο μικρή και όχι τόσο γνωστή στο χώρο. Ξεκίνησα το 2001 με πολύ γνωστές διαφημίσεις και βίντεο κλιπ. Δεν θα ξεχάσω χαρακτηριστικά μία διαφήμιση που είχα κάνει με τον Θανάση Βέγγο. Ο κόσμος με έμαθε από τα βίντεο κλιπ περισσότερο τα τελευταία χρόνια, αλλά και από το δυναμικό Super Deal! Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, την Ena Production και φυσικά τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστική! Από εκεί προέκυψαν και οι εμφανίσεις στο talent show “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Μου αρέσει αρκετά ο χώρος της τηλεόρασης, αν και εκεί υπάρχουν δυσκολίες.

Για πόσα χρόνια ακόμα σκοπεύεις να χορεύεις (εφόσον είσαι γερή και δυνατή πράγμα το οποίο σου εύχομαι); Έχεις σκεφτεί με τι θα ασχοληθείς μετά;

Καταρχήν σε ευχαριστώ για την ευχή σου και ανταποδίδω! Λοιπόν είμαι έξι χρόνια στο χώρο. Δεν είναι και λίγα, τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Θέλω σιγά-σιγά να φεύγω… Δεν είμαι βέβαια αρκετά μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι από τώρα πρέπει να φροντίζω για το μέλλον μου. Ξέρεις δε θέλω να με “πετάξει” το σύστημα, θέλω να φύγω εγώ στην ώρα μου. Βέβαια σε κάθε εμφάνιση μου προσπαθώ να είμαι διαφορετική, αυτό δεν το κάνω από ανάγκη για να μη με βαρεθεί ο κόσμος, αλλά το κάνω γιατί το θέλω εγώ, δε μου αρέσει να μένω στάσιμη, κάτι που επικρατεί και στην προσωπική μου ζωή, έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Γι΄ αυτό λοιπόν προσπαθώ να κοιτάζω και το αύριο. Ήδη έχω κάνει κάποια βήματα, αυτό που θα ήθελα πολύ να κάνω είναι μια μέρα να είμαι αεροσυνοδός. Αν ανοίξεις την ατζέντα μου θα δεις σε ποια club χορεύω αυτή την εβδομάδα, στο μέλλον θέλω ανοίγοντας την ατζέντα μου να βλέπω διεθνείς προορισμούς!

Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Ποια είναι τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και οι άλλες ασχολίες σου;

Εδώ πρέπει να ομολογήσω πως είμαι λίγο τεμπέλα! Επειδή κουράζομαι αρκετά με τη δουλειά, όταν έχω ελεύθερο χρόνο προτιμώ να μένω σπίτι και να μην βγαίνω! Πραγματικά έχω χάσει λίγο το ενδιαφέρον μου να ετοιμαστώ και να πάω για clubbing ή για ποτό ή για καφέ. Μ΄αρέσει πάρα πολύ να κάθομαι άπειρες ώρες στο σπίτι μπροστά στο τζάκι, είτε με καλή παρέα είτε μόνη μου. Όταν βγαίνω έξω μου αρέσει να πηγαίνω σε καλά εστιατόρια, σπάνια θα με συναντήσεις σε καφετέρια, το θεωρώ χάσιμο χρόνου να πηγαίνω σε ένα χώρο για να πιω καφέ, χυμό ή οτιδήποτε.

Maria Gassolina 03

Όσον αφορά στα χόμπι μου, το βασικότερο είναι τα ταξίδια. Εκεί σπαταλάω τα χρήματά μου τα τελευταία. Πιστεύω πως είναι η απόλυτη διασκέδαση και ευχαρίστησή μου. Όταν ξέφω ότι θα είμαι εκτός Ελλάδας και θα “γεμίζω” το μυαλό μου από εικόνες και από ιδέες είναι η καλύτερή μου πραγματικά. Σταθερή αξία το Μιλάνο, πάω κάθε χρόνο, ίσως είναι ο πιο αγαπημένος μου προορισμός, λόγω του ότι μου αρέσει πολύ το lifestyle εκεί, αλλά και γιατί είναι η πόλη της μόδας. Από τους αγαπημένους μου προορισμούς είναι και οι Σεϋχέλλες, πήγα πέρυσι, ελπίζω μια μέρα να ξαναπάω! Είμαι καλοκαιρινός τύπος, προτιμώ το καλοκαίρι απ΄όλες τις εποχές, μ΄αρέσει πολύ η θάλασσα, αγαπημένο μου σπορ είναι το τζετ σκι! Δεν θα μπορούσα να ζήσω σε μια χώρα χωρίς θάλασσα…

Από όσο γνωρίζω σερφάρεις αρκετά στο διαδίκτυο… Ποια sites επισκέπτεσαι περισσότερο κάθε μέρα;

Καθημερινά επισκέπτομαι το style-arena.jp, το perezhilton.com και το music-server.gr. Το πρώτο γιατί έχει street fashion από το Τόκυο και το παρακολουθώ γιατί έχω σπουδάσει σχέδιο μόδας και το Τόκυο είναι πολύ προχωρημένο όσον αφορά στη μόδα και όχι μόνο. Το δεύτερο φαντάζομαι ότι όποιος το ξέρει θα γελάει τώρα! Επειδή μ΄αρέσει η Britney Spears, το συγκεκριμένο site είναι έγκυρη πηγή πληροφοριών για την ποπ τραγουδίστρια και όχι μόνο! Τέλος, το τρίτο επειδή μου αρέσει η ηλεκτρονική μουσική και ποστάρω καθημερινά στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Maria Gassolina

Σε ποια από τα παρακάτω sites έχεις λογαριασμό; Facebook, MySpace, Hi5, YouTube, Flickr, Twitter; Ποιο ξεχωρίζεις περισσότερο;

Ξεκίνησα το 2004 με το hi5, με το οποίο δεν ασχολούμαι πολύ πλέον. Το 2005 άνοιξα λογαριασμό στο MySpace, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Στην αρχή ήμουν διστακτική, γιατί όπως σου είπα παραπάνω μου έστελναν διάφορα περίεργα μηνύματα, αλλά με τον καιρό ήρθαν και σοβαρές επαγγελματικές προτάσεις. Επίσης έχω λογαριασμό στο facebook για τον ίδιο λόγο. Στο YouTube άνοιξα πρόσφατα λογαριασμό. Από όλα αυτά ξεχωρίζω το MySpace, γιατί από εκεί έχω κλείσει αρκετές δουλειές και πέρα από τους λίγο περίεργους τύπους που στέλνουν βλακώδη μηνύματα, υπάρχουν πολλοί φίλοι μου, αλλά και καλλιτέχνες και DJs που κρατάω επαφή και μιλάμε σχεδόν καθημερινά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.