XBLOG logo @2x

Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα στα blogs

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στα blogs. Στις 6:00 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ματθαίος Τσιμιτάκης βρέθηκαν στο στούντιο του Radio Bubble, όπου ξεκίνησε η συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διάφορων players στο internet, ενώ βιντεοσκοπήθηκε από τρεις κάμερες προκειμένου αύριο να βγει μονταρισμένο βίντεο στο youtube και άλλα video hosting services.

Θυμίζω ότι τις προηγούμενες μέρες κλήθηκαν οι επισκέπτες από διάφορα blogs να υποβάλουν ερωτήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα, από τις οποίες επιλέχθηκαν 15 τις οποίες απήυθυνε ο Ματθαίος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όσοι την παρακολουθούσαν ζωντανά είχαν τη δυνατότητα να στείλουν εκείνη την ώρα νέες ερωτήσεις, τις οποίες δεχόταν η Κάλι από το politikoblog.gr και οι οποίες υποβλήθηκαν στον Αλέξη αργότερα.

Μπράβο στον Ματθαίο για την ιδέα αυτής της συνέντευξης, μπράβο στον nikan από το metablogging.gr που υποστήριξε τεχνικά αυτό το εγχείρημα, μπράβο σε όσους συμμετείχαν με τον α ή β τρόπο στη συνέντευξη αυτή. Δυστυχώς δεν την παρακολούθησα live, γιατί εκείνη την ώρα βρισκόμουν στον οδοντίατρο, την είδα όμως πριν από λίγο. Μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.