XBLOG logo @2x

Στο conn-x TV οι αγώνες ποδοσφαίρου Β΄Εθνικής

Conn-x TV Sports

Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄Εθνικής και απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματά της Β΄Εθνικής για τη σεζόν 2009-2010. Συγκεκριμένα, το Conn-x TV, μέσω των αθλητικών καναλιών Conn-x TV sport1 και Conn-x TV sport2 θα μεταδίδει έναν αγώνα ανά αγωνιστική ημέρα για την κανονική περίοδο, ο οποίος θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή.

Επιπλέον το Conn-x TV θα παρουσιάσει ζωντανά τις προσπάθειες των ομάδων για τη μάχη της ανόδου στη «μεγάλη κατηγορία» και όλες τις κόντρες για την παραμονή, καθώς εξασφάλισε την αποκλειστική μετάδοση του συνόλου των αγώνων κατάταξης (play offs, play outs) μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Οι 18 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής και τις οποίες οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από τα αθλητικά κανάλια του conn-x TV είναι οι εξής: Αγροτικός Αστέρας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακός Βόλου, Διαγόρας, Δόξα Δράμας, Εθνικός Αστέρας, Εθνικός Μάνης, Ηλιούπολη, Θρασύβουλος, Ηλυσιακός, Ιωνικός, Καλαμάτα, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Ρόδος.

Η Β΄Εθνική έκανε «πρεμιέρα» στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, με τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα.

Το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής έρχεται να προστεθεί στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα απ΄όλο τον κόσμο που εκπέμπουν ήδη το Conn-x TV sport1 και το Conn-x TV sport2, τα κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο του Conn-x TV. Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division) και τη Γερμανία (Bundesliga), καθώς και σπουδαίοι αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia) και τη Γαλλία (Λίγκ Καπ), έχουν φθάσει στα αθλητικά κανάλια Conn-x TV. Επιπλέον, το πρόγραμμα των καναλιών, θα περιλαμβάνει καθημερινές και εβδομαδιαίες ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές, με έμφαση στους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Το Conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/μήνα, για 12 μήνες παραμονής, μέχρι τις 30/9/2009 και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem/router1. Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του Conn-x TV όσο και στο περιεχόμενο / ταινίες του FilmClub.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.