XBLOG logo @2x

Στον ΣΚΑΪ 100,3 για το Clubber.gr

Χθες το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Βασιλάκος για να βγω στην εκπομπή που κάνει μαζί με τον Γιάννη Λάριο και τη Χριστίνα Βίδου στον ΣΚΑΪ 100,3 κάθε Τρίτη 5-6 το απόγευμα. Η εκπομπή έχει τίτλο “Ζωή.gr” και θέμα το internet.

Στο πρώτο ημίωρο μίλησε ο Νικόλας Μπαρδάκης για το BlogChannel.gr, τι προσφέρει και τι προοπτικές έχει και λίγο μετά τις 5:30 βγήκα on air εγώ.

Ομολογώ ότι ο Νίκος με ψιλο-αιφνιδίασε, αφού περίμενα ότι θα μιλούσαμε για το xblog.gr, αλλά τελικά μιλήσαμε για το Clubber.gr, το no 1 clubbing portal στην Ελλάδα, το οποίο στήσαμε πριν από 4-5 χρόνια με το παιδικό μου φίλο Σωτήρη Δόστη.

Μιλήσαμε για το τι θα βρει ο επισκέπτης στο site, για το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει σε αυτό, για τους φωτογράφους οι οποίοι δεν πληρώνονται για το photo shooting στα club, για τους διαγωνισμούς και τις κληρώσεις κλπ.

Ήταν η δεύτερη φορά μου on air στο ραδιόφωνο (η πρώτη ήταν πέρυσι στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου) και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ! 😛

Απ΄ότι είπε ο Νίκος θα ξαναβγώ στην εκπομπή σε 2-3 εβδομάδες, για να μιλήσουμε και για τα άλλα πράγματα που κάνω στο internet, ένα από τα οποία είναι και το xblog.gr.

Ολόκληρη η χθεσινή εκπομπή βρίσκεται στο skai.gr και μπορείτε να την ακούσετε με ένα κλικ εδώ. Η συζήτηση με εμένα για το Clubber.gr ξεκινάει στο 17ο λεπτό και τελειώνει στο 22ο περίπου.

BTW, παραπάνω βλέπετε και το ολοκαίνουριο logo του Clubber.gr!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.