XBLOG logo @2x

Ρωτήστε την Σοφία Λουκέρη (υποψήφια ΝΔ Α΄Αθήνας)

Σοφία Λουκέρη, υποψήφια βουλευτής Α΄Αθήνας, Νέα Δημοκρατία

Οι συνεντεύξεις ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η Σοφία Λουκέρη, υποψήφια βουλευτής στην Α΄Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία αποδέχθηκε την πρότασή μας για συνέντευξη on camera. Έτσι, περιμένουμε στα σχόλια του post να γράψετε τις ερωτήσεις που θα θέλατε να της κάνετε. Θα την συναντήσουμε την επόμενη εβδομάδα στο γραφείο της για την συνέντευξη, ενώ αμέσως μετά θα ανέβει σε νέο post το βίντεο.

Βιογραφικό Σοφίας Λουκέρη

Η οδοντίατρος Σοφία Λουκέρη γεννήθηκε στην Αθήνα όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται μέχρι σήμερα. Κόρη Κεφαλονίτη ιερέα του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, μεγάλωσε σ’αυτή τη γραφική γειτονιά της Αθήνας, έπαιξε, πήγε σχολείο. Αλλά κι όταν επέστρεψε από την Αμερική, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, στη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα ξαναγύρισε. Εκεί έφτιαξε με μεράκι το ιατρείο της με φόντο την εκκλησία.

1985 – 1991, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οδοντιατρική Σχολή.
1995-1996, μετεκπαίδευση (training) στην micro-dentistry aesthetic and laser applications, Φοίνιξ Αριζόνα, υπό την επίβλεψη του καθηγητή William Frost.
1996 πιστοποιητικό -Certificate of American Academy of Cosmetic Dentistry, HΠΑ
2003, μαθήματα εξειδίκευσης για οστεο-ενσωματούμενα εμφυτεύματα (Branemark system), Αθήνα, 3Ι Certificate, εμφυτευμάτων.
18-3-2005 – σήμερα, υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής με γνωστικό αντικείμενο της διατριβής «Μελέτη της έκφρασης πρωτεϊνικών προϊόντων σε επίμυες, των γονιδίων EGFR και c-erB-3 που σχετίζονται με την καρκινογένεση στην στοματική κοιλότητα», υπό την επίβλεψη του Αν. Καθηγητή Ε. Βαϊρακτάρη, Ε. Αν. Καθηγητή Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Η διδακτορική διατριβή βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συγγραφής της, ενώ έχει ήδη σταλεί για δημοσίευση στο εξωτερικό.

Ρωτήστε την!

Αφήστε σχόλιο κάτω από το post με τις ερωτήσεις σας. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνέντευξη στο γραφείο της και θα ανέβει το βίντεο σε νέο post στο xblog.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.