XBLOG logo @2x

Ρία Αντωνίου: Γυμνή στο μπαλκόνι, μιλάει στο κινητό!

Σε κατάσταση σοκ ο ανδρικός πληθυσμός που βρισκόταν πριν από μερικές ημέρες σε ξενοδοχείο της Κύπρου, όταν η Ρία Αντωνίου αποφάσισε να βγει στο μπαλκόνι της για να μιλήσει στο κινητό χωρίς να φοράει όμως απολύτως τίποτα!

Απέναντι από το μπαλκόνι όμως καραδοκούσε παπαράτσι του showbiz.com.cy ο οποίος απαθανάτισε την μοντέλα – τραγουδίστρια με την φωτογραφική του μηχανή. Όπως διαβάζουμε στο κυπριακό gossip portal η Ρία έμεινε 2-3 λεπτά στο μπαλκόνι, μίλησε στο κινητό και μετά επέστρεψε στο εσωτερικό του δωματίου της.

Το καυτό ερώτημα όμως είναι ένα: Με τι κινητό μίλησε η Ρία Αντωνίου; Είναι φαν κι αυτή του iPhone όπως πολλοί celebrities; Προτιμάει τα Android smartphones; Μήπως είναι υπέρ των Windows Mobile συσκευών; Ή φτύνει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά κινητών και χρησιμοποιεί ένα κινητό με απλά μοντέρνο σχεδιασμό;

Και επειδή φίλε αναγνώστη καταλαβαίνουμε ότι κι εσύ καίγεσαι να μάθεις τι κινητό κρατούσε η Ρία Αντωνίου στα χέρια της όταν βγήκε να μιλήσει στο μπαλκόνι, υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να μάθουμε και να σε ενημερώσουμε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.