XBLOG logo @2x

Πρώτο Θέμα

Χθες αργά το βράδυ, γυρνώντας από Κολωνάκι όπου απολαύσαμε σαμπάνια φράουλα σε γνωστό bar restaurant, πήρα την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Είχα να τη διαβάσω από το Φλεβάρη, οπότε και ξεκίνησε να εκδίδεται. Τον Μάκη τον πάω τρελά και για τις τελευταίες του αποκαλύψεις με τον Ρεγκούζα κλπ του δίνω χίλια μπράβο.

Σήμερα αποκαλύπτει υπουργούς που «βόλεψαν» όλο τους το σόι στην κυριολεξία (γιους, ανιψιούς, ξαδέλφους, νύφες κλπ). Φυσικά δε περίμενα την εφημερίδα να μου τα πει, τα υποψιάζομαι και μόνος μου. Και φαντάζομαι και όλος ο κόσμος. Κατάλαβες; «Βολεύουν» οι υπουργάρες μας το γιο τους, την ανιψιά τους, την ξαδέλφη τους, τη νύφη τους, την αδελφή τους κλπ και ψάχνε εσύ μαλάκα να βρεις δουλειά τρέχοντας από συνέντευξη σε συνέντευξη!

Και αυτό δε νομίζω ότι συμβαίνει μόνο με τη ΝΔ. Και ΠΑΣΟΚ να είχαμε, αλλά και οποιοδήποτε άλλο κόμμα πάλι τα ίδια πιστεύω θα γίνονταν. Αλλωστε αυτό δε γίνεται μόνο στον δημόσιο τομέα, αλλά συμβαίνει και στον ιδιωτικό. Φυσικά πρέπει να έχεις προσόντα για κάποια δουλειά, αλλά άμα έχεις και τις κατάλληλες γνωριμίες τη βρίσκεις ευκολότερα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.