XBLOG logo @2x

Navigon: Πρόγραμμα GPS για το iPhone

Σίγουρα όσοι ασχολείστε με προγράμματα GPS καθώς και με συστήματα πλοήγησης θα έχετε ακουστά την Navigon. Είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Αμβούργο της Γερμανίας, έχει πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των προϊόντων δορυφορικής πλοήγησης, ενώ ορισμένες από τις συσκευές της έχουν φθάσει και στην ελληνική αγορά, πραγματοποιώντας πολύ καλές πωλήσεις.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι η Navigon έχει αναπτύξει την εφαρμογή MobileNavigator Europe ειδικά για iPhone 3G και iPhone 3GS. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή GPS η οποία καλύπτει ολόκληρη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Μπορεί η εφαρμογή να μην μιλάει ελληνικά, ωστόσο δίνει αναλυτικές οδηγίες για τους δρόμους καθώς και για το που πρέπει να στρίψουμε στα αγγλικά. Αν πάντως θέλετε να πειραματιστείτε με το «MobileNavigator Europe», θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των 74,99 ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο σε σχέση με τις υπόλοιπες εφαρμογές για το iPhone.

Το θετικό της εφαρμογής είναι ότι δεν χρειάζεται σύνδεση με το internet για να εντοπίσει το στίγμα σας και να σας κατευθύνει. Εκμεταλλεύεται εξολοκλήρου τον ενσωματωμένο δέκτη του iPhone.

Σύντομα, αναμένονται ανάλογες λύσεις από την TomTom και την TeleNav, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και οι προτάσεις άλλων εταιρειών.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.