XBLOG logo @2x

Πρωταθλητές της ντόπας

Άρση Βαρών

Η είδηση ότι βρέθηκαν ντοπαρισμένοι 11 αθλητές της εθνικής μας ομάδας άρσης βαρών έσκασε προχθές. Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έκανε η WADA αιφνιδιαστικά στις 7 Μαρτίου 2008, βρέθηκαν θετικοί 11 αθλητές και αθλήτριες. Τώρα όλοι αναμένουν να βγουν και τα δεύτερα αποτελέσματα, τα οποία συνήθως απλά επιβεβαιώνουν τα πρώτα.

Διάβασα πολλά αυτές τις ημέρες. Πρώτον ότι βρέθηκαν θετικοί σε τρεις ιδιαίτερα τοξικές ουσίες, που η “επίσημη” κυκλοφορία τους απαγορεύεται και ανιχνεύονται πολύ δύσκολα. Δεύτερον σχολιάζουν διάφοροι ότι όλα γίνονται για να “χτυπήσουν” πρωτιές οι αθλητές και κατ΄επέκταση επιχορηγήσεις και πολλά ευρώ στην τσέπη τους.

Απορώ με το μυαλό όσων σκέφτηκαν να δώσουν αυτές τις ουσίες στα παιδιά, καθώς και με τους ίδιους τους αθλητές που πήραν αυτές τις ουσίες, στην περίπτωση που το έκαναν εν γνώση τους. Με αυτές τις ουσίες μελλοντικά καταστρέφουν τον οργανισμό τους, συκώτι κλπ, λίγο μυαλό δεν διέθετε κανείς; Ας αποκλειστούμε τώρα για δύο χρόνια από όλες τις διοργανώσεις, να βάλουμε μυαλό, που δε το νομίζω.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.