XBLOG logo @2x

Προσφορά Cosmote What΄s Up για όλο το 2009

Cosmote What 's Up

Μετά την ανακοίνωση των προσφορών από Wind και Vodafone, όπου οι χρήστες των πακέτων καρτοκινητής F2G και CU αντίστοιχα έχουν 1.000 λεπτά ομιλίας και 1.000 sms προς χρήστες των ίδιων πακέτων, ήρθε και η προσφορά της Cosmote για τους χρήστες της καρτοκινητής What΄s Up.

Όπως πολύ σωστά προέβλεψε ο Τάσος, η Cosmote έκανε την καλύτερη προσφορά, κάτι που αναμενόταν, αφού ήταν η τελευταία που περιμέναμε να ανακοινώσει προσφορά για τους χρήστες της για όλο το 2009. Συγκεκριμένα, οι χρήστες What΄s Up μόνο με 1 ευρώ μπορούν να έχουν 1.000 λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων και 1.000 SMS προς προορισμούς What΄s Up κάθε μήνα για όλο το 2009!

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας, που ονομάζεται “Call Them All 2009”, ενώ η μοναδική προϋπόθεση για να έχουν οι χρήστες τα λεπτά ομιλίας και τα SMS κάθε μήνα είναι να πραγματοποιούν τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας κατά 3 ευρώ κάθε μήνα.

Η νέα υπηρεσία “Call Them All 2009” μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2009 με την δωρεάν αποστολή του μηνύματος «2009» στον αριθμό 1313.

  • Δείτε επίσης τις σχετικές προσφορές για Wind F2G και Vodafone CU.

Μια χαρά βολεύτηκαν, λοιπόν, οι χρήστες What΄s Up, F2G και CU, μόνο που οι συγκεκριμένες προσφορές δίνουν λεπτά ομιλίας και SMS προς τους χρήστες ίδιων πακέτων. Για παράδειγμα, ο χρήστης What΄s Up που θα ενεργοποιήσει την υπηρεσία, μπορεί να μιλήσει αυτά τα 1.000 λεπτά ή να στείλει 1.000 SMS κάθε μήνα μόνο σε χρήστες What΄s Up.

Μήπως σιγά-σιγά οι εταιρείες να ρίξουν και τις χρεώσεις των κλήσεων και SMS στους συνδρομητές συμβολαίου; Καλό θα ήταν επίσης να υπάρξει μείωση στις χρεώσεις υπηρεσιών δεδομένων… Και να δούμε επιτέλους κανένα πραγματικά unlimited data plan!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.