XBLOG logo @2x

Προστασία από επιθέσεις phishing με το Symantec Brightmail Gateway 9.0

Τις ανανεωμένες πλατφόρμες για την ασφάλεια μηνυμάτων, Symantec Brightmail Gateway 9.0 και Symantec Brightmail Gateway 9.0 Small Business Edition, ανακοίνωσε η Symantec… Οι νέες εκδόσεις προσφέρουν βελτιωμένη προστασία μέσω των αναβαθμίσεων σε πραγματικό χρόνο και παρέχουν μεγαλύτερο έλεγχο μέσω του ενσωματωμένου email encryption, διαθέτοντας αυξημένη δυνατότητα ευελιξίας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρών και των μεγαλύτερων επιχειρήσεων.

Το Symantec Brightmail Gateway 9.0, το οποίο θα είναι τμήμα της λύσης Symantec Protection Suite Enterprise Edition, εισάγει ένα αναβαθμισμένο learning module που αξιοποιεί τις διάφορες ασαφείς πληροφορίες για να πιστοποιεί μοναδικές και στοχευόμενες απάτες και επιθέσεις phishing, με στόχο να προστατεύσει από αυτές τις μικρού όγκου αλλά μεγάλου κόστους απειλές.

Εύκολη στη χρήση και ασυμβίβαστη προστασία για Μικρές Επιχειρήσεις

Μία πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Symantec κατέδειξε ότι 42% των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δεν έχουν αποτελεσματική προστασία για τα email τους και έχουν γίνει εύκολοι στόχοι των κυβερνοεγκληματιών, με απώτερο στόχο το κέρδος. Το Symantec Brightmail Gateway 9.0 Small Business Edition είναι προσαρμοσμένο για επιχειρήσεις με λιγότερους από 250 χρήστες, μπορεί να εγκατασταθεί σε διάστημα 15 λεπτών και παρέχει προστασία από ιούς, spam, phishing, botnets και spyware.

Βελτιωμένη άμυνα μέσω ευέλικτης προστασίας σε πραγματικό χρόνο

Η Symantec έχει παρατηρήσει ότι ο μεγαλύτερος όγκος των νέων επιθέσεων spam πραγματοποιείται τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής τους. Για να καταπολεμήσει αποτελεσματικά αυτό ακριβώς, το Symantec Brightmail Gateway 9.0 παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο με αναβαθμίσεις antispam που υλοποιούνται κάθε δευτερόλεπτο. Αυτές οι αναβαθμίσεις αξιοποιούν το εύρος του Symantec Global Intelligence Network, που περιλαμβάνει περισσότερους από 120 εκατομμύρια antivirus σένσορες, 40.000 firewall και intrusion detection σένσορες και συλλογή δεδομένων από περισσότερα από 800 εκατομμύρια mailboxes που προστατεύονται από την Symantec.

Οι πελάτες έχουν στην κατοχή τους ένα νέο τρόπο για την αξιοποίηση του Symantec Global Intelligence Network μέσω του Brightmail Gateway 9.0, συμβάλλοντας στην αυτοματοποιημένη παροχή δεδομένων απευθείας στο Symantec Probe Network, το οποίο διαθέτει πέντε εκατομμύρια παραπλανητικούς λογαριασμούς email που εστιάζουν στη συλλογή δειγμάτων απειλών και επιθέσεων phishing και spam. Συμβάλλοντας στο Probe Network, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την βελτιωμένη antispam αποτελεσματικότητα που έχει προσαρμοστεί στις επιθέσεις email.

Ενισχυμένο φιλτράρισμα περιεχομένου και Data Loss Prevention με encryption

Μία πρόσθετη υπηρεσία στο Symantec Brightmail Gateway 9.0 αποτελεί το Symantec Content Encryption που προβλέπεται να ενσωματωθεί στις πολιτικές data loss prevention και φιλτραρίσματος περιεχομένου του Brightmail Gateway και στις καθημερινές διεργασίες, μεσω μίας ευέλικτης και προσιτής hosted encryption υπηρεσίας που υποστηρίζεται από τις Symantec Hosted Services. Αυτή η υβριδική αρχιτεκτονική επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν με ασφάλεια με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους, διενεργώντας encryption σε ευαίσθητα εξερχόμενα email, χωρίς την απαίτηση πρόσθετης υποδομής in-house.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.