XBLOG logo @2x

10 προσκλήσεις για θέατρο: “Φόνος Μετά Μουσικής”, Τώρα!

Ξεκίνησε την Παρασκευή στη “Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη” με πρωταγωνίστρια την sexy Μαρία Κορινθίου και τον Λάμπη Λιβιεράτο. “Φόνος Μετά Μουσικής”, η κωμωδία του Aldo Nikolai που θα σας κάνει να γελάσετε για 90 λεπτά. Οι δέκα πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο σε αυτό το post κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση σήμερα Πέμπτη ή αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ!

Προσοχή να γράψετε σωστά το email σας στη φόρμα αποστολής σχολίων, γιατί θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να μας στείλετε το ονοματεπώνυμό σας για να έχετε δωρεάν είσοδο για 2 άτομα. Μην ξεχάσετε επίσης στο σχόλιο να αναφέρετε αν θέλετε να πάτε στο θέατρο απόψε Πέμπτη ή αύριο Παρασκευή!

Φόνος Μετά Μουσικής

Η Εύα -μια νεαρή κοπέλα με έντονο και ιδιαίτερο χαρακτήρα και «ξεχωριστή» άποψη για τη ζωή- είναι παντρεμένη με έναν ήσυχο και καλόβολο άντρα. Θεωρώντας όμως τον εαυτό της παραμελημένο, βρίσκει τον έρωτα (με ανορθόδοξο τρόπο) σ΄έναν άλλο άντρα. Πώς πείθει τον εραστή να σκοτώσουν τον σύζυγο; Ποιές ανατροπές μεσολαβούν; Θα γίνει τελικά το έγκλημα; Και αν ναι, ποιός θα είναι το θύμα…;

Πρόκειται, για μια κυριολεκτικά ξεκαρδιστική κωμωδία όπου η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σκηνή του έργου. Οι ήρωες φτάνουν μέχρι τα όρια των αντοχών τους και ακροβατούν επικίνδυνα στο τρίπτυχο έρωτας – θάνατος – μουσική.

Μια ανατρεπτική κωμωδία που διερευνά επί της ουσίας τις ανθρώπινες σχέσεις.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ»
Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34, Βοτανικός
Τηλέφωνο:  2103477878, Φαξ: 2103477950
www.zoelaskari-theatre.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.