XBLOG logo @2x

Πού μπορείτε να κερδίσετε iPad!

Πριν από μερικές μέρες είδαμε τις εξωφρενικές τιμές στις οποίες διαθέτουν προς πώληση κάποια ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα, ώρα να δούμε πού μπορείτε να κερδίσετε online ένα iPad, με την απαραίτητη βοήθεια της τύχης φυσικά!…

Τα Multirama πρόσφατα κλήρωσαν 3 iPad μέσα από το Facebook Fan Page τους και άλλα 15 iPad αν δεν κάνω λάθος σε διαγωνισμούς μέσα από τα καταστήματα της αλυσίδας.

Αυτές τις μέρες iPad χαρίζουν δύο sites, ένα ενημερωτικό portal και ένα νέο site που θα περιέχει διάφορες προσφορές και θα ανοίξει σύντομα. Δείτε ποια είναι αυτά:

  • NewsIt.gr: Πρόκειται για το portal του Νίκου Ευαγγελάτου και της ομάδας του, το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει κάνει διάφορους διαγωνισμούς, με δώρα όπως συστήματα home cinema, τηλεοράσεις και laptop. Αυτή την περίοδο κληρώνει κάθε εβδομάδα ένα iPad (συνολικά θα δοθούν 5 iPad). Για να συμμετέχετε στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε 10 άρθρα του NewsIt και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο σχετικό banner και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Αν είστε ο/η τυχερός/ή θα ενημερωθείτε με email.
  • GoldenDeals.gr: Πρόκειται για ένα site που όταν ξεκινήσει την λειτουργία του θα περιέχει προσφορές και εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα. Ανήκει στο δίκτυο της «Χρυσής Ευκαιρίας». Για να μπείτε στην κλήρωση αρκεί να μπείτε στο site και να εγγραφείτε στο newsletter, ώστε να ενημερωθείτε με email όταν το goldendeals.gr ξεκινήσει επίσημα την λειτουργία του.

Έχετε εντοπίσει κάποιο άλλο site/portal που να κληρώνει κάποιο iPad; Προσθέστε το αφήνοντας σχόλιο σε αυτό το post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.