XBLOG logo @2x

Ποιος θέλει ένα δείπνο με την Όλγα Φαρμάκη;

Όλγα Φαρμάκη

Ένα δείπνο με την Όλγα Φαρμάκη θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει όποιος κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά στην πλέον πρωτότυπη δημοπρασία αγάπης που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Το emarket.gr (site δημοπρασιών), το sportaction.gr (αθλητικό portal) και το shoot.gr (online lifestyle περιοδικό), συνεργάζονται μοναδικά και προσφέρουν το σύνολο των εσόδων της δημοπρασίας στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Το έπαθλο της δημοπρασίας θα είναι ένα δείπνο με την Όλγα Φαρμάκη στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Galaxy Bar του ξενοδοχείου Hilton.

Συγκεκριμένα, ο πλειοδότης θα έχει την μοναδική ευκαιρία να απολαύσει ένα θεσπέσιο δείπνο κερασμένο από το emarket, συντροφιά με μία από τις πιο όμορφες κοπέλες της ελληνικής showbiz και με θέα όλη την Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2009, στις 21:00.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα διεξαχθεί μέσα από το emarket.gr, από τις 18 Μαΐου μέχρι και τις 3 Ιουνίου, οπότε και θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία είναι ανοιχτή σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του site. Αυτή τη στιγμή το Emarket αριθμεί 135.000 μέλη, τα οποία δημοπρατούν 60.000 προϊόντα κάθε είδους.

Όποιος επιθυμεί να έχει την ευκαιρία να βγει για ένα δείπνο με την Όλγα Φαρμάκη και παράλληλα να ενισχύσει έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, θα πρέπει να γίνει μέλος της διαδικτυακής κοινότητας αγοραπωλησιών emarket.gr. Η εγγραφή μέλους στο emarket είναι δωρεάν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό της υψηλότερης προσφοράς θα διατεθεί αυτούσιο για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.