XBLOG logo @2x

Πλαίσιο: Μπήκαμε στις νέες εγκαταστάσεις στη Μαγούλα και σας τις παρουσιάζουμε

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων του νέου υπερσύγχρονου κέντρου διανομής και συναρμολόγησης του Πλαισίου στην Μαγούλα Αττικής. Στα εγκαίνια προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων, των ΜΜΕ και της πολιτικής, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Γεράρδος, ο υπουργός Οικονομίας Βαγγέλης Παπαθανασίου και η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Ο νέος χώρος έχει επιφάνεια 22.500 τμ και αποτελεί επένδυση ύψους 26.000.000 ευρώ, ενώ εκεί στεγάζεται η μεγαλύτερη γραμμή συναρμολόγησης υπολογιστών και το μεγαλύτερο απόθεμα τεχνολογίας στην Ελλάδα, αξίας 25.000.000 ευρώ, με πάνω από 25.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Οι στόχοι αυτής της επένδυσης είναι η μείωση του κόστους αποθήκευσης και διανομής λόγω των τεχνολογιών αυτοματισμού στις νέες εγκαταστάσεις, η αύξηση της δυναμικής αποθήκευσης, διανομής και συναρμολόγησης και, τέλος, η ισχυρή υποδομή για τη στήριξη της ανάυπτυξης του internet και του Business 2 Business.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.