XBLOG logo @2x

Πλαίσιο: Καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα στη Στουρνάρη

Από τη μανία των αντιεξουσιαστών – μαϊμού δε γλίτωσε ούτε το Πλαίσιο στη Στουρνάρη… Το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά και σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία διακόπτεται η λειτουργία του.

Αν θα ξαναλειτουργήσει κανείς δε ξέρει… Κρίμα πάντως, γιατί πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα καταστήματα εκεί, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1969 σε χώρο 10 τμ και έφτασε να καταλαμβάνει σήμερα 1011 τμ.

Λέω κρίμα γιατί στο κατάστημα εργαζόταν πολύς κόσμος, υπολογίστε κτίριο 4 ορόφων x 6 μέρες την εβδομάδα ανοιχτό σχεδόν όλη μέρα, πόσοι εργαζόμενοι απασχολούνταν εκεί…

Γιατί, λυπάμαι που το λέω, εγώ αν είχα το Πλαίσιο μετά από τέτοια καταστροφή δε θα άνοιγα πάλι το κατάστημά μου εκεί. Κάηκε ολόκληρο, που σημαίνει ότι αν έχει προβλήματα η στατικότητά του από την πυρκαγιά, θέλει κατεδάφιση και ανέγερση από την αρχή. Να το φτιάξω και να μου το ξανακάψουν;

Μακάρι οι εργαζόμενοι να απασχοληθούν σε άλλα καταστήματα ή να ανοίξει νέο Πλαίσιο σε άλλη περιοχή.

Αυτή η σκέψη φυσικά ισχύει για όλα τα καταστήματα (μικρά, μεσαία, μεγάλα) που καταστράφηκαν χθες και σήμερα για τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε αυτά. Βρισκόμαστε που βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση, απολύεται που απολύεται κόσμος εξαιτίας της κρίσης, είναι ό,τι πιο χαζό να μείνουν έστω και 3 άνθρωποι χωρίς δουλειάς λόγω των καταστροφών αυτών.

Αυτό, χωρίς να υποβαθμίζω σε καμία περίπτωση την απώλεια της ζωής του 15χρονου Αλέξανδρου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.