XBLOG logo @2x

Kinect για Xbox 360, επίσημα στην αγορά!

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το Kinect για Xbox 360 από την Microsoft! Πρόκειται για το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του Xbox 360, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε 23 χώρες τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου!

Το Kinect για το Xbox 360 σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το σώμα σας για να παίξετε τα games που σας αρέσουν, μετατρέποντας εσάς τους ίδιους σε χειριστήριο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταιείτε μπροστά στον αισθητήρα επαναστατικής τεχνολογίας και το Kinect σας παρακολουθεί ενώ κινείστε!

Κάτι ανάλογο με το Nintendo Wii δηλαδή, μόνο που με το Kinect για Xbox 360 δε χρειάζεται να κρατάτε καν το χειριστήριο, όπως χρειάζεται στο Wii.

Κιnect for Xbox 360 partyΗ Microsoft Ελλάς γιόρτασε την κυκλοφορία του Kinect για Xbox 360 αλλά και του Xbox LIVE στην Ελλάδα με ένα πάρτι, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν από κοντά την εμπειρία της νέας αυτής εποχής στην ψυχαγωγία, παίζοντας διάφορους τίτλους στο Kinect (Kinect Adventures, Kinect Sports, Kinectimals, Kinect Joyride κλπ), ενώ είχαν και την πρώτη τους διαδραστική επαφη με την ελληνική υπηρεσία του Xbox LIVE!

Μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη 19 παιχνίδια Kinect, τα οποία περιλαμβάνουν χορό, fitness, σπορ, αγώνες ταχύτητας και θεματολογία για όλη την οικογένεια.

Το πακέτο Kinect για Xbox 360 «όλα σε ένα» περιλαμβάνει τη νέα κονσόλα Xbox 360 4GB, τον αισθητήρα Kinect και το παιχνίδι “Kinect Adventures”, με εκτιμώμενη λιανική τιμή τα 309 ευρώ.

Για όσους διαθέτουν ήδη κονσόλα Xbox 360 (απαιτούνται 190 MB αποθηκευτικού χώρου) υπάρχει πακέτο Kinect για Xbox 360 στην τιμή των 159 ευρώ που περιλαμβάνει τον αισθητήρα Kinect και το παιχνίδι “Kinect Adventures”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.