XBLOG logo @2x

Παρουσίαση: HTC Desire Z [hands on video]

Ένα από τα κορυφαία smartphone της HTC αλλά και γενικά από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά είναι το HTC Desire Z, το… αδελφάκι του HTC Desire HD θα λέγαμε, με τη διαφορά ότι αυτό διαθέτει και συρόμενο πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο! Το δοκίμασα και σας το παρουσιάζω!

Από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου, μου άρεσε πολύ η κατασκευή του και γενικά μου άφησε καλή αίσθηση στο πιάσιμο, αν και θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά του όσον αφορά το βάρος (ζυγίζει 180 γρ) σε σύγκριση με άλλα smartphones χωρίς συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο.

Αρχικά έχουμε χορταστική οθόνη 3.7 ιντσών SLCD capacitive, ανάλυσης 480 x 800 pixels, γρήγορη στην απόκριση, θα σας επιτρέψει να σερφάρετε άνετα στο ίντερνετ, να διαβάσετε τα email σας ή να δείτε φωτογραφίες και βιντεάκια κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού σας για παράδειγμα, ενώ το QWERTY πληκτρολόγιο είναι ό,τι πρέπει για εσάς που στέλνετε πολλά email ή SMS από το κινητό σας!

Ο επεξεργαστής 800 MHz σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 2.2 με HTC Sense θα σας δώσουν την δυνατότητα να τρέξετε απροβλημάτιστα τις εφαρμογές που θα βρείτε στο Android Market, για να μετατρέψετε το HTC Desire Z σε ένα πλήρες κινητό γραφείο όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού ή εκτός του κανονικού σας γραφείου.

Αν θελήσετε τώρα να τραβήξετε και μερικές φωτογραφίες ή βίντεο, με το Desire Z μπορείτε να το κάνετε εύκολα και πολύ καλά, χάρη στην κάμερα 5 Megapixel που διαθέτει, με autofocus και φλας, αλλά και δυνατότητα λήψης βίντεο HD στα 720p!

Κατά τα άλλα έχουμε: Φυσικά υποστήριξη 3G HDSPA, Wi-Fi, Bluetooth, υποδοχή ακουστικών με βύσμα 3.5 mm, αποθηκευτικό χώρο 1,5 GB που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD, μπαταρία ιόντων λιθίου 1300 mAh.

Θα το βρείτε στα καταστήματα στην τιμή των 569 ευρώ και στο ερώτημα «Αξίζει;», η απάντηση είναι φυσικά «Ναι!», αρκεί να μην σας πειράζει το ότι είναι λιγάκι πιο βαρύ και μεγαλύτερο σε όγκο από τα άλλα smartphone.

Δείτε το hands on video και τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

HTC Desire Z

HTC Desire Z

HTC Desire Z

HTC Desire Z

HTC Desire Z

HTC Desire Z

HTC Desire Z

HTC Desire Z

HTC Desire Z

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.