XBLOG logo @2x

Παρουσίαση του xblog.gr στο TopLinks.gr

Το toplinks.gr είναι ένα site στημένο με το wordpress που καθημερινά δημοσιεύει συνοπτικές παρουσιάσεις από ελληνικά και ξένα sites, blogs και γενικά ιστοσελίδων που έχουν ενδιαφέρον περιεχόμενο, χρήσιμες υπηρεσίες κλπ. Ανανεώνεται καθημερινά και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον έχει ένα site να το στείλει στην ομάδα του προτείνοντάς το για παρουσίαση.

Έτσι κι εγώ πριν από μία εβδομάδα έστειλα στην ομάδα σύνταξης του toplinks.gr μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας τα στοιχεία του xblog.gr και μετά από μερικές ημέρες με ενημέρωσαν με email ότι βρήκαν το xblog.gr ενδιαφέρον και θα συμπεριληφθεί στις δημοσιεύσεις τους.

Χθες, λοιπόν, δημοσιεύτηκε στο toplinks.gr η παρουσίαση του xblog.gr, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο του blogger Γιάννη Καρακατσάνη. Το xblog.gr αποτελεί τη συνέχεια του “προσωπικού” του blog, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2005 ως JohnKarakatsanis.gr, αλλά που γρήγορα μετεξέλιξε, λόγω της πλούσιας θεματολογίας και του αυξημένου ενδιαφέροντος από τους αναγνώστες.

Οι νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο, ο ήχος και η εικόνα, τα blogs και τα social media είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία αρθρογραφεί, και απ’ ότι φαίνεται το κάνει με όρεξη και μεράκι. Επίσης πολλές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς και προτάσεις για διασκέδαση, μικρές αποδράσεις και πράγματα που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη και ευκολότερη.»

Ευχαριστώ θερμά την ομάδα του toplinks.gr για τη θετική ανταπόκριση και τον zeus που επιμελήθηκε την παρουσίαση για τα θετικά του σχόλια. Φυσικά το xblog.gr δε θα βρισκόταν σήμερα online αν δεν υπήρχαν οι αναγνώστες που το επισκέπτονται και το διαβάζουν καθημερινά, από τους οποίους αντλείται δύναμη για τη συνέχεια.

Thank you!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.