XBLOG logo @2x

Παρουσίαση του iPhone στην Πλατεία Συνταγματος

Σήμερα, Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και αύριο Σάββατο 1 Νοεμβρίου, η Vodafone παρουσιάζει όλες τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του Apple iPhone 3G, σε ένα εντυπωσιακό event στην Πλατεία Συντάγματος.

Τις δύο αυτές ημέρες, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 23:30 το βράδυ, το κινητό της Apple και οι δυνατότητες που αυτό προσφέρει θα παρουσιάζονται live στο κοινό. Επικοινωνία, τεχνολογία, ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασκέδαση αναλύονται οπτικοακουστικά και ενσωματώνονται σε ένα διαδραστικό χώρο.

Μέσα από μεγάλα σκηνικά, video installations και χορευτικά, κάθε επισκέπτης μπορεί να δει και να μάθει όλες τις δυνατότητες του iPhone 3G, απολαμβάνοντας μια σειρά εκπλήξεων, δώρων και κληρώσεων με 30 iPhone 3G.

Στον κόσμο του iPhone 3G θα αναλάβουν να ξεναγήσουν τους επισκέπτες διάφοροι Έλληνες καλλιτέχνες, μέσα από live εμφανίσεις. Στις 31 Οκτωβρίου στη σκηνή της Πλατείας Συντάγματος θα ανέβουν οι Mikro και οι Stavento, ενώ το event θα κλείσουν την 1η Νοεμβρίου ο Νίκος Νivo Βουρλιώτης με τους Goin’ Through and Family the Label.

Το event παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, ενώ οι ώρες έναρξης των δύο συναυλιών είναι στις 20:00.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.