XBLOG logo @2x

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Στο θέατρο έχω αισθανθεί σα να βρίσκομαι σε μηχανή του κιμά»

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Guest Post από την Άννα Πέκου (φοιτήτρια δημοσιογραφίας)

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εισέβαλε “Έτσι ξαφνικά” στην μικρή μας οθόνη πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε φοιτητές δημοσιογραφικής σχολής, είχε την τύχη να συνεργαστεί με καταξιωμένους σεναριογράφους και οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Τον συναντάμε στα γυρίσματα του σίριαλ “Τα μυστικά της Εδέμ”, που προβάλλεται απο τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega. «Δεν πάλεψα να βρω ευκαιρίες, οι ευκαιρίες μου δόθηκαν απλόχερα. Η επιτυχία που ήρθε στη ζωή μου είναι ένα πολύ ωραίο δώρο και αποτελεί επιβράβευση των επιλογών μου. Τώρα που αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια για τη δουλειά μου, θα ήθελα πολύ να παίξω έναν κωμικό ρόλο».

Όπως ο ίδιος αναφέρει, οι μέχρι τώρα συνεργασίες του στην τηλεόραση του έχουν αφήσει γλυκιά γεύση, αλλά… «Στην τηλεόραση, έχω περάσει εξαιρετικά. Στο θέατρο αν και έχω συμμετάσχει σε πολύ καλές δουλειές, που είχαν τεράστια απήχηση στον κόσμο, παράλληλα εγώ περνούσα δια πυρός και σιδήρου. Πολλές φορές αισθανόμουν ότι βρίσκομαι μέσα σε μια μηχανή του κιμά και ότι τη δική μου ευχαρίστηση και τον δικό μου μόχθο τον καρπώνονται άλλοι».

Βέβαια, όπως χαρακτηριστικά μας είπε, δεν έχει αναγκαστεί να κάνει δουλειές που δεν του αρέσουν, αναφέροντας: «Μου είχαν προτείνει πρίν το “Βέρα στο δεξί” να παίξω στην “Απαγορευμένη Αγάπη” και είχα αρνηθεί. Σκεφτόμουν οτι θα πάω εκεί, αλλά δεν θα μου επέτρεπαν να παίξω όπως θέλω».

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Όσον αφορά τα προσωπικά του, αυτή την περίοδο δεν έχει σύντροφο, διότι ο μεγάλος όγκος γυρισμάτων δεν του επιτρέπει να αφιερωθεί σε μία σχέση. Οι επιλογές των συντρόφων του μέχρι στιγμής είναι εκτός του επαγγελματικού του χώρου…

«Λόγω της ηλικίας μου, είχα την πολυτέλεια να μην κάνω σχέση μέσα απ΄το “χώρο”. Και το χαρακτηρίζω ως πολυτέλεια, γιατί αργότερα αναπόφευκτα θα βρω μία σύντροφο μέσα ή γύρω από τη δουλειά μου. Για να είμαι ειλικρινής όμως μπορεί και να το κάνω για να μην αποθαρρύνω τις θαυμάστριες μου». 😀

Τέλος, μας αποκάλυψε ότι μελλοντικά σκέφτεται ν΄ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία και ότι το προσωπικό του στοίχημα είναι να εκθέσει τον εαυτό του και να τον υποβάλλει σε τέτοιου είδους (και όχι μόνο) δοκιμασίες!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.