XBLOG logo @2x

Παγκόσμιος Μεταφραστής iPhone App

Με το application «Παγκόσμιος Μεταφραστής» μπορείτε να κάνετε το iPhone ή το iPod touch σας τον προσωπικό μεταφραστή σας σε 23 γλώσσες! Ο παγκόσμιος μεταφραστής λεξικό αποτελεί έναν ομιλούμενο εικονογραφημένο γλωσσικό οδηγό που μεταφράζει ελληνικές λέξεις και ιδιωματισμούς σε 23 γλώσσες.

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας στο εξωτερικό χωρίς γνώσεις ξένων γλωσσών, καθώς, εάν χρειαστεί, μπορεί απλά να προφέρει τη μετάφραση. Εύκολα κατανοητές εικονογραφήσεις διευκολύνουν, επιπλέον, την επικοινωνία.

Με τον παγκόσμιο μεταφραστή λεξικό μπορείτε χωρίς καθόλου γνώσεις ξένων γλωσσών να κάνετε κρατήσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, να πηγαίνετε το αυτοκίνητο στο συνεργείο ή να παραγγέλνετε σε εστιατόρια. Συνολικά, περιλαμβάνονται περισσότεροι από 2.100 ιδιωματισμοί και λέξεις ανά γλώσσα, συνοπτικά ταξινομημένα ανά θεματικούς τομείς (ξενοδοχεία, εστιατόρια, αξιοθέατα κλπ).

Επίσης, με την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης επιτυγχάνετε το στόχο σας ακόμη γρηγορότερα. Αν ας πούμε θέλετε να κάνετε κράτηση ενός μονόκλινου δωματίου σε ξενοδοχείο, εισάγετε απλά στο πεδίο αναζήτησης «μονόκλινο και γίνεται αμέσως εύρεση της κατάλληλης πρότασης “Θα ήθελα ένα μονόκλινο δωμάτιο”.

Δωρεάν download για τους πέντε πρώτους

Εξασφάλισα 5 redeem codes για να κατεβάσετε [download link] οι 5 πρώτοι που θα δείτε το post δωρεάν την εφαρμογή στο iPhone ή το iPod touch σας! Προσοχή, οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο αμερικανικό App Store.

Update: Τα παρακάτω redeem codes χρησιμοποιήθηκαν.

FARR79HHLYNP
LFHR6YFEXNKH
64F6HE3E666E
RETR7LFH7LL6
4WY46XNKWX7A

Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής

  • Περισσότεροι από 2.100 εικονογραφημένοι ιδιωματισμοί και λέξεις ανά γλώσσα επενδυμένοι με ήχο
  • Όλοι οι ιδιωματισμοί προφέρονται από φυσικούς ομιλητές της εκάστοτε γλώσσας
  • Ακριβής και κατανοητή ταξινόμηση σε θέματα και υποθέματα
  • Γρήγορη αναζήτηση πλήρους κειμένου, ακόμη και ανά τμήματα λέξεων
  • Όλα τα περιεχόμενα στη συσκευή (δεν απαιτείται σύνδεση στο internet για τη χρήση)
  • Κάθε καταχώρηση είναι εικονογραφημένη (έτσι διευκολύνεται ακόμη περισσότερο η επικοινωνία)
  • Ολόκληρη η επιφάνεια χρήστη στα ελληνικά
  • Πολύ εύκολος χειρισμός, κατανοητός τόσο στα παιδιά όσο και στους συνταξιούχους
  • Συμπεριλαμβανομένης φωνητικής γραφής για τις εξής γλώσσες: κινέζικα, ιαπωνικά, κορεάτικα, ρώσικα, αραβικά και εβραϊκά

Μετά την έναρξη του προγράμματος, εμφανίζεται η επιλογή της γλώσσας, στην οποία θα γίνει η μετάφραση. Διαθέσιμες είναι 23 γλώσσες-στόχος: αγγλικά (βρετανικά), αγγλικά (αμερικάνικα), γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, δανέζικα, ολλανδικά, φινλανδικά, σουηδικά, νορβηγικά, πολωνικά, τσέχικα, σλοβάκικα, ρώσικα, ουγγαρέζικα, τούρκικα, κινέζικα, ιαπωνικά, κορεάτικα, αραβικά, εβραϊκά.

Παγκόσμιος Μεταφραστής iPhone App

Παγκόσμιος Μεταφραστής iPhone App

Παγκόσμιος Μεταφραστής iPhone App

Παγκόσμιος Μεταφραστής iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.