XBLOG logo @2x

Ο ασυνείδητος με το Citroen C3 (δεν ήταν Saxo τελικά) παραδόθηκε

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:30) της 17ης Νοεμβρίου ασυνείδητος παρέσυρε και διαμέλισε με το αυτοκίνητό του πεζό άνδρα στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Αγίας Άννης. Ο δράστης εγκατέλειψε το θύμα, το οποίο έφυγε για το μεγάλο ταξίδι για τη «Γειτονιά των Αγγέλων».

Μία μέρα μετά ο αδελφός του θύματος δημοσίευσε το θέμα στο forum του off-road.gr, γράφοντας ότι πρόκειται για ένα κόκκινο Saxo και ζητώντας να προωθηθεί το θέμα σε sites και forums που διαβάζουν φαναρτζήδες ή όσοι πουλάνε ανταλλακτικά, αφού το αυτοκίνητο ήταν χτυπημένο στο μπροστινό του μέρος, έτσι που σε περίπτωση που πήγαινε να το φτιάξει να τον εντοπίσουν.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, το θέμα κυκλοφόρησε πολύ τις προηγούμενες μέρες μέσω email, δημοσιεύτηκε σε πολλά forums και blogs, ενώ προβλήθηκε και από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Από τα κομμάτια που βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και εξετάστηκαν από την ασφάλεια προέκυψε ότι πρόκειται για Citroen C3 μοντέλο του 2003 χρώματος κόκκινου προς κεραμιδί και όχι για Citroen Saxo όπως είχε αρχικά αναφερθεί. Τέλος όπως διάβασα σε νέο topic του forum του off-road.gr ο δράστης τελικά παραδόθηκε.

Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω. Μέχρι τώρα να χτυπήσω ξύλο δεν είχα ποτέ ατύχημα στη μέχρι τώρα ζωή μου, ούτε σαν οδηγός ούτε σαν πεζός. Προσπαθώ να σκεφτώ με τι καρδιά και με τι συνείδηση μπόρεσε ο οδηγός που χτύπησε τον πεζό να τον εγκαταλείψει. Σίγουρα η σύγχυση που επικρατεί εκείνη τη στιγμή είναι μεγάλη, αλλά πώς μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο έτσι και να εξαφανιστείς;

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.