XBLOG logo @2x

ΟΤΕ Business: Νέα πακέτα χρόνου για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου

Τα νέα ευέλικτα ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου παρουσίασε ο ΟΤΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για πρώτη φορά, τα νέα πακέτα συνδυάζουν οικονομικές χρεώσεις στην τηλεφωνία και τη μοναδική ευκολία του συγκεντρωτικού λογαριασμού. Η επιχείρηση μπορεί να εντάξει από 2 έως και 8 συνδέσεις στα OTE Business πακέτα χρόνου, λαμβάνει ένα συγκεντρωτικό λογαριασμό για το σύνολο των συνδέσεων, μπορεί να αξιοποιεί τον αντίστοιχο χρόνο ομιλίας από όλες τις συνδέσεις του αθροιστικά.

ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου

Τα νέα πακέτα τηλεφωνίας αφορούν και σε αστικές και σε υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα δίκτυα (για 500, 1000, 1500, 2000 λεπτά αντίστοιχα). Με πάγιο από 11,90 ευρώ το μήνα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Επιπλέον, αφού καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας εντός πακέτου, οι υπεραστικές κλήσεις συνεχίζουν να χρεώνονται ως αστικές (ισχύει για όλες τις υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ) με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Αναλυτικά, οι επιλογές των ΟΤΕ Business Πακέτων Χρόνου είναι οι εξής:

ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου

ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου Double Play

Τα ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου Double Play παρέχουν από 10,90 ευρώ / μήνα τη δυνατότητα συνδυασμού των ΟΤΕ Business Πακέτων Χρόνου (όπως περιγράφηκαν παραπάνω), με οποιαδήποτε υπηρεσία Conn-x ή Conn-x @ Work. Με τα Πακέτα Χρόνου Double Play, οι επιχειρήσεις μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο internet μαζί με οικονομικότερη τηλεφωνία.

Αναλυτικά, οι επιλογές των ΟΤΕ Business Πακέτων Χρόνου Double Play παρουσιάζονται παρακάτω:

ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου Double Play

ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου προς Κινητά

Τα ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου προς Κινητά διατίθενται ως συμπληρωματικά των ΟΤΕ Business Πακέτων Χρόνου ή των ΟΤΕ Business Πακέτων Χρόνου Double Play και προσφέρουν 100, 200 και 500 δωρεάν λεπτά κίνησης προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας από όλες τις συνδέσεις που θα ενταχθούν στα Πακέτα Χρόνου. Οι τιμές χρέωσης των ΟΤΕ Business Πακέτων Χρόνου προς Κινητά παρουσιάζονται παρακάτω:

ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου προς Κινητά

Όλα τα παραπάνω πακέτα προϋποθέτουν δωδεκάμηνη παραμονή.

Όλα τα νέα OTE Business Πακέτα Χρόνου διατίθενται από τις 2 Σεπτεμβρίου στο 13818 ΟΤΕ Business Customer Service, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 134 και το δίκτυο καταστημάτων ΟΤEshop. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο www.otebusiness.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.