XBLOG logo @2x

ΟΤΕ: Νέα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας

ΟΤΕ, Σταθερή Τηλεφωνία

Ανταποκρινόμενος στις νέες τάσεις της αγοράς, ο ΟΤΕ παρουσιάζει δύο νέα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας, τα «Σταθερά 180» και «Σταθερά + Κινητά 300». Με τα νέα προγράμματα, οι οικιακοί πελάτες μπορούν να έχουν, από 19,80 ευρώ το μήνα, έως 300 λεπτά δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς και κλήσεις προς κινητά. Οι τιμές των νέων προγραμμάτων είναι οι τελικές, περιλαμβλανουν δηλαδή και το πάγιο της γραμμής. Έτσι, οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν καλύτερο έλεγχο του λογαριασμού τους.

Τα νέα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Σταθερά 180

Σε μία  ενιαία τιμή 19,80 ευρώ το μήνα (συμπεριλαμβανομένου του παγίου γραμμής PSTN & ΦΠΑ 19%), οι οικιακοί πελάτες απολαμβάνουν 180 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα κάθε μήνα. Επιπλέον, στο πακέτο «Σταθερά 180» ακόμη και οι υπεραστικές κλήσεις εκτός του πακέτου (αφού δηλαδή καταναλωθούν τα 180 λεπτά) χρεώνονται ως αστικές. Αυτό ισχύει για όλες τις υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

Σταθερά + Κινητά 300

Με 24,90 ευρώ το μήνα (συμπεριλαμβανομένου του παγίου γραμμής PSTN & ΦΠΑ 19%) οι οικιακοί πελάτες έχουν 250 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα και 50 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά. Όπως και στο «Σταθερά 180», έτσι και στο «Σταθερά 300», οι υπεραστικές κλήσεις εκτός του πακέτου (δηλαδή αφού καταναλωθούν τα 250 λεπτά) χρεώνονται ως αστικές, για όλες τις κλήσεις, εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

Τα νέα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ προσφέρονται με 1 χρόνο προστασία τιμής (δηλαδή η τιμή ισχύει για 12 μήνες) και έχουν δωδεκάμηνη δέσμευση. Για τους κατόχους γραμμών ISDN, η μηνιαία χρέωση του «Σταθερά 180» ανέρχεται σε 24,90 ευρώ και του «Σταθερά + Κινητά 300» σε 29,07 ευρώ.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικότερα για τα νέα ολοκληρωμένα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας «Σταθερά 180» και «Σταθερά + Κινητά 300», καθώς και να εγγραφούν, καλώντας δωρεάν το 134, με μια επίσκεψη στο δίκτυο καταστημάτων του ΟΤΕ (OTEshop, Cosmote, Γερμανος) ή online μέσω του www.oteshop.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.