XBLOG logo @2x

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στους ομίλους του Champions League

Ολυμπιακός - Σερίφ

Στους ομίλους του Champions League επιστρέφει ο Ολυμπιακός, μετά από ένα χρόνο απουσίας, περνώντας εύκολα το “εμπόδιο” της Σερίφ. Οι ερυθρόλευκοι που είχαν το σκορ ασφαλείας 0-2 απ΄τον πρώτο αγώνα, στον επαναληπτικό στο “Γ. Καραϊσκάκης” κέρδισαν την Σερίφ με 1-0 χάρη στο γκολ του Μήτρογλου στο 82′,  δείχνοντας όμως ότι μάλλον σε αγγαρεία βρίσκονταν παρά σε αγώνα που οι φίλαθλοι περίμεναν γκολ και θέαμα, κάτι που έκανε τους φιλάθλους να φωνάξουν αρκετές φορές το σύνθημα “Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό”!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Κετσπάγια): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Κ. Παπαδόπουλος (46′ Λεντέσμα), Ντουντού (62′ Ντιόγκο), Λεονάρντο, Μαρέσκα, Γκαλέτι (65′ Γκαλίτσιος), Μήτρογλου.

Σερίφ (Σασνίτσκι): Ναμάσκο, Τσίνια, Ταρκνισβίλι, Ντα Κόστα, Ροντρίγκες, Κορνέενκοφ, Αρμπάνας, Ρουαμπά, Μπαλίμα (82′ Βολκόφ), Ντιεντιού (58′ Σουβόροφ), Ερόκιν (65′ Κούτσουκ).

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και το γκολ του Μήτρογλου στο 82′.

Δηλώσεις μετά τον αγώνα

  • Τιμούρ Κετσπάγια: «Είχαμε ως στόχο να περάσουμε στους ομίλους και αυτό πετύχαμε. Έφτιαξαν πολλά πράγματα για αυτή την εμφάνιση. Κάποια παιδιά δεν είχαν παίξει και λόγω τραυματισμού. Δεν είναι εύκολα παιχνίδια αυτά. Ελπίζω στη συνέχεια να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Όσο για τον τραυματισμό του Γκαλέτι, είναι και αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Πλέον σε τέτοια επίπεδα όλες οι ομάδες είναι δυνατές και χρειάζεται λίγη τύχη. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε τα δικά μας προβλήματα».
  • Σωκράτης Κόκκαλης: «Σήμερα η εμφάνιση δεν ήταν καλή αλλά είναι σημαντικό το ότι πετύχαμε το στόχο μας, να προκριθούμε στους ομίλους. Παίξαμε για να προκριθούμε και το πετύχαμε. Εγώ δεν είμαι παίκτης, αλλά υπήρχε ένα βάρος στους παίκτες. Είναι νωρίς ακόμα, ήταν σημαντικό το παιχνίδι και δεν είχαμε καλή απόδοση».
  • Ραούλ Μπράβο: «Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε. Η εμφάνιση μπορεί να βελτιωθεί. Ένας αποκλεισμός όμως δεν μπορεί να βελτιωθεί. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα ήταν καταστροφή να μην περάσουμε. Για αντίπαλο θα διάλεγα τη Ρεάλ, όχι γιατί θα ήταν η πιο εύκολη κλήρωση, αλλά γιατί τη θέλω εγώ για διάφορους λόγους».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.