XBLOG logo @2x

Ολοκληρωμένη λύση για οικιακούς χρήστες: HP Photosmart Premium Fax All-in-One

HP Photosmart Premium Fax All-in-One

H HP ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο ασύρματο πολυμηχάνημα, ΗΡ Photosmart Premium Fax All-in-One, το οποίο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για πολυάσχολους οικιακούς χρήστες που αναζητούν μία ολοκληρωμένη λύση με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης, αποστολής και λήψης φαξ, εκτύπωση εγγράφων πιστότητας laser, και εκτύπωση φωτογραφιών ποιότητας εργαστηρίου με αξιοπιστία και ευκολία στην χρήση.

Η νέα ασύρματη πρόταση της ΗΡ αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για οικογένειες με διαφορετικές εκτυπωτικές ανάγκες, συνδυάζοντας ευέλικτες λειτουργίες, απλή εγκατάσταση και διαχείριση, δυνατότητα χρήσης από οπoιoδήποτε μέρος του σπιτιού και ταυτόχρονη χρήση εκτύπωσης σε περισσότερους από ένα χρήστες.

Επιπλέον, το νέο πολυμηχάνημα της ΗΡ υποστηρίζει την ανεπιτήρητη αντιγραφή, σάρωση ή την αποστολή φαξ πολλαπλών σελίδων με τη χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων διπλής όψεως, την αποστολή φαξ με ή χωρίς υπολογιστή, καθώς επίσης και την εκτύπωση σε CD/DVD.

Αναφορικά με τις επιλογές συνδεσιμότητας, το ΗΡ Photosmart Premium Fax AiO παρέχει πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας, όπως ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση 802.11g, ενσύρματη σύνδεση μέσω Ethernet και εύκολη εκτύπωση από συσκευές με δυνατότητα Bluetooth. Η έγχρωμη οθόνη 6,1 cm και οι υποδοχές καρτών μνήμης επιτρέπουν την προβολή και εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή.

Tο νέο πολυμηχάνημα υποστηρίζει σύστημα εκτύπωσης 5 ανεξάρτητων δοχείων μελάνης ΗΡ Vivera και την προαιρετική χρήση ΗΡ δοχείων μελάνης υψηλής χωρητικότητας για 3 φορές περισσότερες ασπρόμαυρες και 2,5 φορές περισσότερες έγχρωμες εκτυπώσεις με μεγαλύτερη οικονομία σε σχέση με την απόδοση των ΗΡ δοχείων μελάνης βασικής χωρητικότητας1.

Τέλος, το ασύρματο ΗΡ Photosmart Premium Fax All-in-One είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για να εξοικονομεί ενέργεια και διακρίνεται με πιστοποίηση Energy Star.

Το ΗΡ Photosmart Premium Fax All-in-One θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα μέσα Απριλίου 2009 σε τιμή λιανικής πώλησης που αναμένεται να διαμορφωθεί στα  339 € (ενδεικτική τιμή, περιλαμβάνει ΦΠΑ).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.