XBLOG logo @2x

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους

Πλούσιος, από κινηματογραφικής άποψης, ο μήνας Οκτώβριος φέρνει νέες ταινίες και μάλιστα για όλα τα γούστα. Παρακολουθήστε αναλυτικά ποιοι θα παρελάσουν από την μεγάλη οθόνη για να επιλέξετε.

  • EAT PRAY LOVE: Η κινηματογραφική μεταφορά του best seller της Elizabeth Gilbert αναδεικνύει την ιστορία μιας γυναίκας που φτάνει σε αδιέξοδο, όταν αποκτά όλα όσα θα ήθελε κανείς, ωστόσο, εκείνη νιώθει αποξενωμένη από τον ίδιο της τον εαυτό. Η Julia Roberts ξεκινά ένα ταξίδι ζωής για να ανακαλύψει την ευτυχία στις απλές απολαύσεις. (πρεμιέρα 7/10)
  • BURIED: Σας έχουμε μιλήσει ξανά για αυτή την ταινία και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να δούμε τι κατάφερε ο Rodrigo Cortés κλείνοντας τον πρωταγωνιστή του για 90 λεπτά σε ένα φέρετρο. Η αγωνιώδης προσπάθεια του Ryan Reynolds να δει το φως του ήλιου ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου.
  • ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ NOODLE BAR: Ή αλλιώς οι αδερφοί Κοέν στην Κίνα! Ο Zhang Yimou σκηνοθετεί την μαύρη κωμωδία των Κοέν, Blood Simple, σε νέο σκηνικό. Πλήθος ανατροπών, όταν ο απατημένος σύζυγος αποφασίζει να πληρώσει ένα δολοφόνο για να βγάλει από την μέση την άπιστη σύζυγο. (πρεμιέρα 7/10)
  • RESIDENT EVIL – THE AFTERLIFE: Θα το κωδικοποιήσω για εσάς… Milla Jovovich, στενά δερμάτινα σορτσάκια, ζόμπι, 3D στις 21 του Οκτώβρη. Πιστέψτε με αυτές είναι όσες πληροφορίες χρειάζεστε!

Καλές προβολές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.