XBLOG logo @2x

Ξεπέρασαν τους 60 οι νεκροί

Ξεπέρασαν τους 60 οι νεκροίΚάθε νύχτα που περνάει και ξημερώνει η επόμενη μέρα οι νεκροί αυξάνονται κατά 10, ξεκινήσαμε με 40, χθες 50, σήμερα ξεπέρασαν τους 60. Σύμφωνα με τα όσα διαβάζω στην Καθημερινή και βλέπω στην TV οι νεκροί έχουν φτάσει τους 61.

Συγκεκριμένα: Τους 61 μέχρι τώρα (22:10) οι νεκροί από τη φονική πύρινη λαίλαπα, που σαρώνει την Ελλάδα και εκφράζονται φόβου ότι αυτός ο αριθμός θα αυξάνεται συνεχώς. Για μπαράζ πυρκαγιών σήμερα στη Φθιώτιδα μίλησε στην τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ο εκπρόσωπος του Σώματος, αρχιπύραρχος Ν. Διαμαντής, μη κρύβοντας την απογοήτευσή του για την δυσάρεστη εξέλιξη της κατάστασης. «Δυστυχώς, δεν υπάρχει η βελτίωση που περιμέναμε για σήμερα», δήλωσε ο αρχιπύραρχος. Δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στην Ηλεία, αφού υπάρχουν σε εξέλιξη πύρινα μέτωπα στους δήμους Ωλένης, Πηνείας και Ζαχάρως. [συνέχεια]

Μακάρι ο αριθμός των νεκρών να σταματήσει εδώ και να μην ανέβει κι άλλο. Μακάρι να σβήσουν οι φωτιές και το κακό επιτέλους να λάβει τέλος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.