XBLOG logo @2x

Ξεκινούν οι εκπτώσεις

Ξεκινούν οι εκπτώσειςΞεκινούν μεθαύριο, Δευτέρα 16 Ιουλίου, οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου, οπότε όσοι περιμένατε τις εκπτώσεις για να κάνετε τα ψώνια σας εν όψει διακοπών κλπ μην αργήσετε να επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας καταστήματα, γιατί τα.. “καλά” φεύγουν γρήγορα!

Κοινό μυστικό είναι ότι κάθε χρόνο πολλά καταστήματα κάνουν κάποιες “προφορικές” εκπτώσεις αρκετές μέρες πριν ξεκινήσουν οι κανονικές εκπτώσεις, ενώ έγινε γνωστό ότι οι έμποροι που θα πιαστούν να εξαπατούν με οποιαδήποτε μέθοδο τους καταναλωτές θα κληθούν να πληρώσουν υψηλά πρόστιμα που θα φτάσουν ακόμη και τις 100.000 ευρώ! [news.antenna.gr]

Update: Ξέχασα να γράψω και το εξής: Προσοχή στην αλόγιστη χρήση πιστωτικών καρτών, καταναλωτικών δανείων κλπ.. Μπορούμε να ζήσουμε και με μερικά μπλουζάκια ή παντελόνια ή παπούτσια λιγότερα. Μη σας φουσκώνουν τα μυαλά ακούγοντας διαφημίσεις του τύπου “πρώτη δόση τότε” κλπ, ειδικά αν ήδη χρωστάτε ακόμα κάποιο δάνειο δεν αξίζει για μερικά ψώνια να μπείτε ακόμα περισσότερο μέσα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.