XBLOG logo @2x

Νίκη και με την Ουγγαρία

Νικηφόρα έκλεισε τον γύρο των αναμετρήσεων στον τρίτο προκριματικό όμιλο, κερδίζοντας την Ουγγαρία εκτός έδρας στο γήπεδο «Φέρεντς Πούσκας» με σκορ 1-2, με τέρματα που πέτυχαν ο Βάντσακ με αυτογκόλ και ο Μπασινάς με πέναλτι.

Τι γράφουν αυτή την ώρα μερικά ελληνικά αθλητικά sites:

  • Sportaction: Επίλογος με νίκη για την εθνική ομάδα, που κατάφερε να επικρατήσει και της Ουγγαρίας εκτός έδρας με 1-2 και να τερματίσει την πορεία της στον τρίτο προκριματικό όμιλο με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (31). Στο γκρουπ των ισχυρών την Κυριακή στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ η Ελλάδα, Βάντσακ (αυτογκολ) και Μπασινάς (πεν) τα γκολ της νίκης.
  • Sport24: Με ένα αυτογκόλ του Βάντσζακ (22′) και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγελου Μπασινά (59′), η Εθνική Ελλάδος νίκησε 1-2 μέσα την Ουγγαρία, “έσπασε” όλα τα ρεκόρ και πέρασε πανηγυρικά στο EURO 2008 προκειμένου να υπερασπίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
  • Sport.gr: Αυτά τα ματς, που το αποτέλεσμά τους δεν μπορεί να αποτελέσει ούτε θρίαμβο ούτε καταστροφή, ιστορικά τα παίρνει η ομάδα που “ανακαλύπτει” σημαντικότερο κίνητρο ή απλώς η καλύτερη ομάδα. Και τέτοια ήταν η Εθνική μας στη Βουδαπέστη, στο τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro-2008. Και μεγαλύτερη ομάδα ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης και με σημαντικότερο κίνητρο. Ετσι, νίκησε φυσιολογικά 2-1, έστω κι αν το παιχνίδι μόνο φυσιολογικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…
  • Sportdog: Η αυλαία έπεσε για την Εθνική με κακή εμφάνιση, αλλά σημαντική νίκη που την φτάνει στους 31 βαθμούς στον προκριματικό όμιλο και, κυρίως, την κατατάσσει στις επικεφαλής ομίλων για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2010. Η Ελλάδα δεν ήταν καλύτερη από την Ουγγαρία που προηγήθηκε στο 7′ με αυτογκόλ του Κατσουράνη. Ξαναμπήκε στ παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο (αυτογκόλ Βάντσζακ στο 22′) και το τελικό 1-2 έγινε στο 56′ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκέκας και εκτέλεσε ο Μπασινάς.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.