XBLOG logo @2x

Νέο Superstore Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή


49 χρόνια μετά την ίδρυση του πρώτου καταστήματος Πλαίσιο στην οδό Στουρνάρη, ένα ολοκαίνουριο κατάστημα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στην Αγία Παρασκευή. Το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουλίου, οι πύλες του νέου superstore της εταιρείας θα ανοίξουν για να υποδεχτούν το κοινό σε μία εμπειρία 4 ορόφων και 2.260 τ.μ. που αναμένεται να βάλει το shopping σε νέο «πλαίσιο».

Στόχος του Πλαισίου είναι να δημιουργήσει ένα κατάστημα τεχνολογίας διαφορετικό από τα άλλα, ένα κατάστημα που θα προσφέρει στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360ο. Με βάση αυτή τη λογική, διαμορφώθηκαν στο χώρο του καταστήματος 10 πρωτοποριακά “experience points” που το καθένα έχει να προσφέρει στο κοινό κάτι ξεχωριστό.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού, να δοκιμάσουν τη νέα τους φωτογραφική μηχανή σε συνθήκες χρήσης, να πάρουν μέρος σε πολλά εκπαιδευτικά workshops για μεγάλους και παιδιά αλλά και να απασχοληθούν δημιουργικά στο ειδικά σχεδιασμένο Relax Point.
 
Επίσης, θα μπορούν να «επισκεφθούν» τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας κάνοντας… ποδήλατο, να ανακαλύψουν μία νέα gaming εποχή μέσα από ένα εξελιγμένο Gaming Zone, αλλά και να πιλοτάρουν drones χωρίς καν να βγουν απ’ το κατάστημα. 

Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής τους στο πλήρως ανανεωμένο χώρο service (“The Lab”) που βρίσκεται στον 2ο όροφο και να παρακολουθήσουν live την επισκευή της απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Η νέα εμπειρία Πλαίσιο θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου με ένα 3ήμερο γεμάτο εκπλήξεις!
Τους επισκέπτες του νέου superstore θα περιμένουν 10 μοναδικά events με special καλεσμένους από το χώρο της τεχνολογίας και του lifestyle, ξεχωριστά workshops για όλες τις ηλικίες αλλά και περισσότερες από 100 απίθανες in-store προσφορές που δεν πρέπει να χάσει κανείς!


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.