XBLOG logo @2x

Νέο Opel Astra 4ης γενιάς

Αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες που αφορούν τον μελλοντικό εκπρόσωπο της γερμανικής εταιρείας στην μικρομεσαία κατηγορία, δηλαδή το Opel Astra 4ης γενιάς. Αρχικά το νέο μοντέλο προοριζόταν να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση της Γενεύης, αλλά τελικά αναβλήθηκε.

Το νέο Opel Astra αναμένεται να παρουσιαστεί τελικά στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ οι πωλήσεις του θα αρχίσουν μέσα στο 2010.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν μόνο το πεντάθυρο μοντέλο, αλλά να είστε σίγουροι ότι η γκάμα του νέου Astra θα περιλαμβάνει, όπως και η σημερινή, και τρίθυρη (GTC;), station (SW), τετράθυρη (sedan) και cabrio έκδοση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γκάμα των βενζινοκινητήρων θα αποδίδει από 75 έως 250 ίππους (OPC) και θα περιλαμβάνει έναν νέο 1.4 turbo με ισχύ 140 ίππους, ενώ θα υπάρχει και πιο “ήπια” έκδοση με μικρότερη απόδοση. Να θυμίσουμε ότι παρόμοια κατάσταση ισχύει και στο στρατόπεδο Renault – Nissan με τον 1.4 TCE των 130 ίππων.

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το νέο Astra να υιοθετήσει την λύση του άξονα πολλαπλών συνδέσμων για την πίσω ανάρτηση (αντί του σημερινού ημιάκαμπτου) αν και με την παρούσα οικονομική κατάσταση κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μοιάζει δύσκολο. Το πάτωμα με την ονομασία delta του νέου Astra είναι καινούριο και χρησιμοποιείται από κοινού με το Chevrolet Cruze.

Opel Astra 4ης γενιάς

Opel Astra 4ης γενιάς

Opel Astra 4ης γενιάς

Opel Astra 4ης γενιάς

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.