XBLOG logo @2x

Νέο κρούσμα λογοκρισίας στην ΕΡΤ

Στέλιος Κούλογλου - Νίκος Βασιλάκος

Ένα νέο κρούσμα λογοκρισίας είχαμε στην ΕΡΤ απ΄ότι φαίνεται, αφού η διοίκηση της εταιρείας που πληρώνουμε όλοι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, αρνήθηκε να προβάλλει την εκπομπή “Ψηφιακή Ελλάδα” που παρουσιάζει ο Νίκος Βασιλάκος και η οποία φιλοξενούσε συνέντευξη του Στέλιου Κούλογλου για τη νέα του προσπάθεια που ακούει στο όνομα TVXS.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα διαβάζω στο TVXS.gr, ο Νίκος πήρε συνέντευξη από τον Στέλιο την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, η οποία είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί στις 27 Νοεμβρίου. Η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε το σχετικό δελτίο τύπου, το οποίο όμως με παρέμβαση της διοίκησης της ΕΡΤ αποσύρθηκε και η προβολή της εκπομπής ματαιώθηκε.

Σε ερωτήσεις του Νίκου Βασιλάκου προς τον κ. Ζωγόπουλο (υπεύθυνος προγράμματος) και τον κ. Γοντίκα (επικεφαλής ΕΤ-1) σχετικά με την απόσυρση του δελτίου τύπου και τη μη προβολή της εκπομπής, οι απαντήσεις που πήρε ήταν ότι “αυτός όφειλε απλά να παραδώσει τις εκπομπές της χρονιάς και ότι δεν είναι δική του δουλειά το αν και πότε θα προβληθεί η εκπομπή”.

Αναλυτικά για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο TVXS.gr.

ΟΚ, θυμόμαστε όλοι τη διακοπή της συνεργασίας του Κούλογλου με την ΕΡΤ, αλλά είναι απαράδεκτοι εκεί στην ΕΡΤ. Η συνέντευξη απ΄όσο γνωρίζω του Στ. Κούλογλου στην “Ψηφιακή Ελλάδα” δεν έγινε για να συζητήσουν πολιτικά θέματα κλπ, αλλά θέματα διαδικτύου, blogs και για το TVXS.gr!

Πρέπει επιτέλους όλοι αυτοί που “διοικούν” την ΕΡΤ να καταλάβουν ότι δεν είναι το μαγαζάκι τους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.