XBLOG logo @2x

Νέος Epson Stylus Pro WT7900, ιδανικός για δοκίμια συσκευασίας

Η Epson παρουσιάζει την τελευταία προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών μεγάλου format Stylus Pro, τον εκτυπωτή 24” Stylus Pro WT7900 και το πρώτο παγκοσμίως λευκό μελάνι, ιδανικό για δοκίμια συσκευασίας και παραγωγή δειγμάτων. Χρησιμοποιεί εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου χρώματος, ευρεία γκάμα αναπαραγωγής και ακρίβειας εκτύπωσης σε μεγάλη ποικιλία μέσων, όπως φιλμ, χαρτί και μέταλλο και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα στην παραγωγή δοκιμίων συσκευασίας και δειγμάτων.

Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί το 9-χρωμο μελάνι Epson UltraChrome HDR (High Dynamic Range) για την παραγωγή ευρείας γκάμας χρωμάτων και ακρίβεια στην απόδοσή τους. Το νέο λευκό μελάνι της Epson που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν τον εκτυπωτή προσφέρει την ακρίβεια των λευκών επιφανειών που είναι απαραίτητη στις συσκευασίες.

Το Epson SpectroProofer εξασφαλίζει για τον Epson Stylus Pro WT7900 αυτόματο και ακριβή έλεγχο και διαχείριση χρωμάτων, καλιμπράρισμα, δημιουργία προφίλ, συνδυασμό χρωμάτων, colour shift tracking και target measurement. Επιπλέον, ένα colour certification label, όπως το Fogra wedge, χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει τη διαδικασία πιστοποίησης. Η λειτουργία colour management διευκολύνει την ενσωμάτωση του Epson Stylus Pro WT7900 στις υπάρχουσες διαδικασίες εύκολα και μέσω δικτύου όπου είναι απαραίτητο.

Η κεφαλή εκτύπωσης Epson MicroPiezo TFP (Thin Film Piezo) παράγει σφαιρικές κηλίδες μελάνης για απόλυτη ακρίβεια και ανάλυση μέχρι 2880 dpi. Η ταχύτητα εκτύπωσης φτάνει τα 40m2/hr στην υψηλότερη ποιότητα ειδικά για δοκίμια συσκευασίας που είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, ο Epson Stylus Pro WT7900  διαθέτει κι άλλα χαρακτηριστικά ιδανικά για την παραγωγή δοκιμίων, όπως αυτόματο σύστημα κοπής, μηχανισμό ρολού χωρίς άξονα, αυτόματο μηχανισμό διαχείρισης χαρτιού και αυτόματη τεχνολογία ελέγχου στομίου.

Epson Stylus Pro WT7900 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Εξελιγμένη κεφαλή εκτύπωσης Epson MicroPiezo TFP
  • 9-χρωμο μελάνι Epson UltraChrome HDR με 2 δοχεία καθαρισμού
  • Προαιρετικό Epson SpectroProofer, διαθέσιμο με ή χωρίς UV-cut filter, καθώς και εναλλασσόμενο μαύρο ή άσπρο backing
  • Νέα τεχνολογία Epson LUT για βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων με αυτόματη μετατροπή RGB-CMYK
  • Υψηλής χωρητικότητας μελάνια
  • Εκτυπώσεις σε ρολό ή φύλλα χαρτιού από 8″ x 10″ μέχρι 24″ πλάτος και πάχος 1.5 mm με media barcode reading/printing για επιπλέον έλεγχο
  • Νέος σωλήνας για το ρολό χαρτιού για γρήγορη και εύκολη αλλαγή στα μέσα εκτύπωσης
  • Ενσωματωμένος media cutter για γρήγορο, αυτόματο και ακριβές κόψιμο μέσων εκτύπωσης
  • Μεγάλος πίνακας ελέγχου LCD 2.5″ για εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες της εκτύπωσης

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.