XBLOG logo @2x

Νέος φοιτητής; Βρες σπίτι οnline ή με τη βοήθεια του iPhone

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων 2010 έμαθες ότι πέρασες σε σχολή σε άλλη πόλη από αυτή που μένεις και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις τη φοιτητική σου ζωή; Δες πώς μπορείς να βρεις το ιδανικό φοιτητικό σπίτι online ή μέσω του iPhone δωρεάν!

Αντί να φτάσεις στην πόλη που πέρασες και να γυρνάς γύρω-γύρω τους δρόμους ψάχνοντας για ενοικιαστήρια και παίρνοντας επί τόπου τηλέφωνα για να δεις τα σπίτια που εντόπισες, μέσω ίντερνετ μπορείς να καταλήξεις στα σπίτια που σε ενδιαφέρουν αφού θα έχεις δει φωτογραφίες από αυτά και να κλείσεις ραντεβού πριν φτάσεις στην πόλη.

Εκτός όμως από τα site όπου μπορείς να αναζητήσεις σπίτι, μπορείς να ψάξεις για το νέο σου φοιτητικό σπίτι και μέσα από τα κατάλληλα iPhone apps. Το property.gr (που ανήκει στην Χρυσή Ευκαιρία) και το spiti24.gr έχουν iPhone apps μέσω των οποίων μπορείς να αναζητήσεις σπίτι.

Το iphone app του property.gr μπορεί επίσης να σου εμφανίσει τα σπίτια που νοικιάζονται και βρίσκονται πιο κοντά στη θέση από την οποία ψάχνεις, οπότε μπορείς να φτάσεις στη γειτονιά που σε ενδιαφέρει να νοικιάσεις σπίτι και να κάνεις από εκεί αναζήτηση μέσω του property.gr app στο iPhone σου και να δεις τι σπίτια ενοικιάζονται, σε τι τιμή, άλλα χαρακτηριστικά όπως φωτογραφίες και φυσικά τηλέφωνο και email επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη.

Κατεβάστε τις δωρεάν εφαρμογές στο iPhone σας:
Property.gr app
Spiti24.gr app

Προτού δείτε screenshots και από τα δύο iPhone apps, παραθέτω όλα τα site που γνωρίζω για εύρεση σπιτιού, ώστε να ξεκινήσετε από τώρα τις αναζητήσεις σας για το φοιτητικό σας σπίτι στον υπολογιστή σας! Ρίξτε μια ματιά και στο απόλυτο post με συμβουλές για νέους φοιτητές!

Sites για εύρεση κατοικίας: Property.gr, Spiti24.gr, Spitogatos.gr, XE.gr, Rento.gr, Bigmarket.gr.

Property.gr iPhone App

Property.gr iPhone App

Spiti24.gr iPhone App

Spiti24.gr iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.