XBLOG logo @2x

Νέα USB στικάκια με κρύσταλλα Swarovski

Αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας συναντάμε παντού. Όλοι υποκύπτουν στην τρέλα τους, από τους λάτρεις της μόδας έως τους λάτρεις της τεχνολογίας, και από τους «αρχάριους» έως τους απλώς περίεργους…

Αναπαριστώντας ένα πουλάκι, μια χελωνίτσα, ένα κουνελάκι και ένα γουρουνάκι, αυτές οι τέσσερις συσκευές αποθήκευσης δεδομένων USB θα σας ταξιδέψουν στα παιδικά σας χρόνια. Τα κρύσταλλα στερεώθηκαν με το χέρι χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνική Pointiage, για λαμπερό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

Κάθε συσκευή USB της Swarovski διατίθεται σε δύο χρώματα, εσείς θα επιλέξετε την απαλή ή την πιο έντονη απόχρωση.

Ακολουθούν πληροφορίες και φωτογραφίες για τις νέες συσκευές αποθήκευσης USB.

Howard

Γουρουνάκι με πλαστικό σώμα και πρόσωπο διακοσμημένο με κρύσταλλα Pointiage. Χωρητικότητα: 4 GB. Διατίθεται σε μαύρο πλαστικό με κρύσταλλα Jet Hematite και Rose Water Opal, και σε ροζ πλαστικό με κρύσταλλα Rose Water Opal και Jet.

Swarovski USB - Howard

Swarovski USB - Howard

Chloy

Χελωνίτσα με πλαστικό σώμα και όστρακο διακοσμημένη με κρύσταλλα Pointiage. Χωρητικότητα: 4 GB. Διατίθεται σε βιολετί πλαστικό με κρύσταλλα Amethyst, Fuchsia και Burgundy, και σε κίτρινο πλαστικό με κρύσταλλα Indicolite, Crystal, Moonlight και Indian Sapphire.

Swarovski USB - Chloy

Swarovski USB - Chloy

Pearly

Κουνελάκι με πλαστικό σώμα και κεφάλι διακοσμημένο με κρύσταλλα Pointiage. Χωρητικότητα: 4 GB. Διατίθεται σε ροδί πλαστικό με κρύσταλλα Siam, Ruby και Indian Pink, και σε λευκό πλαστικό με κρύσταλλα White Opal, Air Blue Opal και διαφανή κρύσταλλα.

Swarovski USB - Pearly

Swarovski USB - Pearly

Maurice

Πουλάκι με πλαστικό σώμα και φτερούγα διακοσμημένο με κρύσταλλα Pointiage. Χωρητικότητα: 4 GB. Διατίθεται σε γαλάζιο πλαστικό με κρύσταλλα Aquamarine και Sapphire Light, και σε κίτρινο πλαστικό με κρύσταλλα Jonquil, Lime και Khaki.

Swarovski USB - Maurice

Swarovski USB - Maurice

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.