XBLOG logo @2x

Νέα Laptop: Fujitsu Lifebook E και S

Κυκλοφόρησαν και στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών Lifebook της σειράς E και S, τα οποία προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με ευκολία στη διαχείριση δεδομένων…

Όλα τα μοντέλα Lifebook E και S είναι εφοδιασμένα με τους τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστές Intel Core i7, i5 και i3, επιτυγχάνοντας απεριόριστη συνδεσιμότητα και άριστη απόδοση. Με ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, αλλά και σύμφωνα με τις ανάγκες του απαιτητικού χρήστη, η ιαπωνική τεχνολογία πέτυχε την ανεξαρτητοποίηση των Lifebook S και Ε από οποιαδήποτε πηγή ενέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εκτός από την επιπλέον μπαταρία, που μπορεί να τοποθετηθεί στην ειδική θέση, και την ήδη μεγάλης διάρκειας μπαταρία με την οποία είναι εφοδιασμένοι οι φορητοί με την αγορά τους, το ειδικό «EcoButton» διασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας, που αρκεί για τη λειτουργία σε αυτονομία για ολόκληρη εργάσιμη ημέρα (μέχρι και 8 έως 10 ώρες). Με οθόνη από 13.3” (για τους φορητούς της σειράς S) και βάρος μόλις 1.6 κιλά έως 15.4” έως 15.6”, οι νέοι φορητοί είναι εφοδιασμένοι με γραφικά που προσφέρουν την άψογη φωτεινότητα και ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτός, ενώ ειδικά η οθόνη στη σειρά Ε, προσφέρει απόδοση για τους επαγγελματίες γραφίστες ίδια με εκείνη των υπολογιστών γραφείου.

Fujitsu Lifebook S

Όπως όλα τα Lifebook, έτσι και τα νέα μοντέλα, διαθέτουν προαιρετικά τη λειτουργία Fujitsu Advanced Theft Protection (ATP), με την οποία ο φορητός υπολογιστής μπορεί είτε να απενεργοποιηθεί αυτόματα (από τη στιγμή που δεν συνδεθεί με το Absolute Monitoring Centre για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) είτε να απενεργοποιηθεί απομακρυσμένα, να σβηστούν τα αρχεία και να εντοπιστεί σε περίπτωση κλοπής. Μόλις το σύστημα ανακτηθεί, είναι δυνατό να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Για την απόλυτη προστασία και ασφάλεια των Lifebook, το Fujitsu 3D Shock Sensor έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων του σκληρού δίσκου που οφείλεται σε πτώσεις ή  κραδασμούς. Η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων επιτρέπει στους χρήστες να κρυπτογραφήσουν αρχεία και φακέλους, προστατεύοντας τα απόρρητα δεδομένα τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Με την αγορά των Lifebook E και S series, ο χρήστης εργάζεται σε περιβάλλον genuine Windows 7 Professional. Οι πολλαπλές θύρες τους επιτρέπουν τη συνδεσιμότητα με οποιαδήποτε συσκευή, ενώ ειδικά για τους φορητούς της σειράς Lifebook S, η φόρτιση συσκευών μέσω της θύρας USB, επιτυγχάνεται και χωρίς τη λειτουργία του υπολογιστή. Η ασύρματη δικτύωσή τους γίνεται παντού με όλους τους εναλλακτικούς τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη ή τις δυνατότητες της περιοχής (Wireless LAN, Bluetooth, 3G/UMTS).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.