XBLOG logo @2x

Νέα BMW X5: Πιο επιθετική από ποτέ

Η νέα BMW X5 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2010, ωστόσο ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες που την δείχνουν από τις χειμερινές δοκιμές, χωρίς κανένα καμουφλάζ. Έτσι έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το πώς δείχνει η νέα facelifted έκδοση του θηρίου της γερμανικής εταιρείας.

Μιας και το σημερινό μοντέλο είναι στην αγορά από το 2007, η BMW αποφάσισε να δώσει ένα αρκετά πιο επιθετικό look στο νέο, υιοθετώντας τον μπροστινό προφυλακτήρα της X6.

Σίγουρα το μοντέλο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους μπορεί να είναι αρκετά κομψό παρά τον μεγάλο όγκο του, ωστόσο με το νέο facelift, αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Αντίστοιχες αισθητικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στον πίσω προφυλακτήρα, μικρότερες στο εσωτερικό, ενώ πιθανότατα θα διαθέτει και LED προβολείς.

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να μείνει ίδια, με εξαίρεση τον 4.8 V8 των 350 ίππων που θα αντικατασταθεί από τον ολοκαίνουριο V8 4.4 με το διπλό turbo και τους 400 ίππους! Για τους λάτρεις των απόλυτων επιδόσεων, η BMW θα λανσάρει και την X5 M, η οποία θα κινείται από έναν κτηνώδη biturbo V8 με απόδοση 550 ίππους!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.