XBLOG logo @2x

Νέα Blu-ray players από την Pioneer

Η Intersys παρουσιάζει δύο νέα Blu-ray Disc player με BD-Live, τα οποία διαθέτουν μια γκάμα χαρακτηριστικών δικτύωσης, ήχου και βίντεο σχεδιασμένων για να προσελκύσουν τους ενθουσιώδεις λάτρεις των σύγχρονων μορφών ψυχαγωγίας. Τα BDP LX53 και BDP-330 συνεργάζονται με τους δέκτες AV της Pioneer και προσφέρουν στους χρήστες αναπαραγωγή κινηματογραφικών ταινιών HD με απόλυτα ρεαλιστική εικόνα και ήχο.

Τα δύο νέα Blu-ray Disc player της Pioneer προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα επιλογών διαδικτυακού υλικού ψυχαγωγίας:

  • Ενσύρματη ή ασύρματη διασύνδεση
  • Υπηρεσία BD-Live, βίντεο YouTube και RSS feeds
  • Αυτόματες ενημερώσεις firmware
  • Πλοήγηση & έλεγχος μέσω της εφαρμογής iControlAV

Το κορυφαίο μοντέλο BDP-LX53 της νέας σειράς προσφέρει κατασκευή υψηλής ακαμψίας, ενώ για τη δημιουργία του έχει δοθεί μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να διασφαλιστεί η κορυφαία εμπειρία των χρηστών από την αναπαραγωγή των δίσκων Blu-ray. Το BDP-LX53 προσφέρει επίσης την πρόσθετη δυνατότητα λειτουργίας ως συσκευή αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας.

Στον πυρήνα της εντυπωσιακής ηχητικής απόδοσης του BDP LX53 βρίσκεται η ενσωμάτωση των κορυφαίων εξαρτημάτων, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα αναδεικνύεται περαιτέρω από τη σχεδίαση. Το σασί του BDP-LX53 διαπνέεται από τη σχεδιαστική αντίληψη “Armoured Chassis”, σύμφωνα με την οποία το σασί της συσκευής ενισχύεται με πολλαπλά επίπεδα υλικού και ένα σύστημα σταθεροποίησης της μονάδας οδήγησης, χαρακτηριστικά που βοηθούν στη μείωση των κραδασμών, συμβάλλοντας στην κορυφαία ηχητική απόδοση.

Pioneer BDP-330

Χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα αποκωδικοποίησης του ήχου HD, τα μοντέλα BDP LX53 και BDP-330 της Pioneer προσφέρουν αναπαραγωγή προηγμένου ήχου πολλαπλών καναλιών. Τα ζωηρά χρώματα και η κορυφαία αναπαραγωγή εικόνων συμπληρώνονται ιδανικά από τις ψηφιακές μορφές ήχου DTS-HD Master Audio Essential και Dolby TrueHD, οι οποίες παρέχονται και από τα δύο μοντέλα ως εγγενείς μορφές bitstream ή ως μη συμπιεσμένη μορφή LPCM πολλαπλών καναλιών μέσω HDMI μετά την εσωτερική διαδικασία αποκωδικοποίησης.

Τα νέα Blu-ray Disc player της Pioneer καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών με συλλογή κινηματογραφικών ταινιών από δίσκους DVD και Blu-ray, καθώς περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αναβάθμισης σήματος σε υψηλή ποιότητα 1080p, προκειμένου να προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να απολαύσει περισσότερο τη συλλογή κινηματογραφικών ταινιών που ήδη διαθέτει.

Η δυνατότητα διαχείρισης σήματος 1080p με ταχύτητα αναπαραγωγής 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) εξασφαλίζει στους χρήστες μια ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία σε συμβατές οθόνες. Οι συσκευές αξιοποιούν τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω HDMI και παρέχουν απόλυτα καθαρές και ρεαλιστικές εικόνες, για την αναπαραγωγή της ατμόσφαιρας των κινηματογραφικών ταινιών από δίσκους Blu-ray όπως θα υποδείκνυε ο σκηνοθέτης τους.

Για την πρόσθετη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας, τα δύο Blu-ray Disc player υποστηρίζουν την τεχνολογία Deep Colour 36-bit, η οποία βελτιώνει τις λεπτές χρωματικές διαβαθμίσεις, με αποτέλεσμα την αναπαραγωγή ζωηρών χρωμάτων και την ομαλή μετάβαση μεταξύ των διαφορετικών διαβαθμίσεων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.