XBLOG logo @2x

Νέα προϊόντα από την Crypto

Kυκλοφόρησαν από την Crypto μερικά νέα προϊόντα, συγκεκριμένα ένα mp4 player, ένα mp3 player και δύο TV tuner. Έλαβα το σχετικό ενημερωτικό email στο γραφείο και δημοσιεύω μερικά από τα χαρακτηριστικά τους. Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα φυσικά αν μου έστελναν κάποιο για να το τεστάρω, ιδίως το iMuV 24 touch screen mp4 player 🙂

Τα νέα προϊόντα είναι τα:

1. Crypto iMuV 24 touch screen (λιανική: 99€)
Το νέο mp4 player της Crypto, με οθόνη αφής 2.4” TFT 260.000 χρωμάτων, χωρητικότητα 1GB και δυνατότητα επέκτασης με θύρα κάρτας μνήμης mini SD και G-Sensor (δυνατότα αλλαγής κομματιών μόνο με την κίνηση της συσκευής). Επίσης διαθέτει ID3, ραδιόφωνο FM και ενσωματωμένο ηχείο.

2. Crypto MP3 Player UM 360 4GB (λιανική: 65€)
Το γνωστό USB flash mp3 player, με νέα χωρητικότητα 4GB. Αναπαραγωγή mp3 & wma με ID3, lyrics display, ελληνικό menu, οθόνη 7 χρωμάτων, FM ραδιόφωνο με 20 μνήμες και δυνατότητα voice recording από το ενσωματωμένο μικρόφωνο και από το ραδιόφωνο.

3. Crypto TV Tuner PC TVR WOS II (λιανική: 43€)
Η νέα κάρτα τηλεόρασης και ραδιοφώνου η οποία αντικαθιστά την TV Tuner PC TVR WOS, με χαμηλότερη τιμή και με Drivers για Vista. Με την νέα κάρτα , η οποία διαθέτει remote control, μπορείτε να κάνετε εγγραφή video σε ποιότητα MPEG4 και ήχου και με δυνατότητα Wake On Schedule. Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή και από εξωτερικές συσκευές όπως DVD και βιντεοκάμερα.

4. Crypto TV Tuner IV PC TVR PCI. (λιανική: 35€)
Η νέα κάρτα τηλεόρασης και ραδιοφώνου η οποία αντικαθιστά την TV Tuner III PC TVR PCI, με Drivers για Vista. Με την νέα κάρτα, η οποία διαθέτει remote control, μπορείτε να κάνετε εγγραφή video σε ποιότητα MPEG2 και ήχου. Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή και από εξωτερικές συσκευές όπως DVD και βιντεοκάμερα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.