XBLOG logo @2x

Μπράβο ρε παιδιά

Είναι από τις λίγες φορές που γράφω και υποστηρίζω κάποια εκπομπή. Από τη φωτογραφία θα καταλάβατε πιστεύω. Ναι, για το Πολύ την Κυριακή μιλάω, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Μαριέττα Χρουσαλά (δεν έχει site) και φυσικά όλο το team της παραγωγής που εργάζεται για αυτό το show.

Δε το βλέπω από το ξεκίνημά του. Αλλά ειδικά τις τελευταίες 5-6 εκπομπές τις έχω δει ολόκληρες. Και είναι από τις λίγες φορές που κάθομαι να δω κάτι στην τηλεόραση. Σήμερα λοιπόν είπα να γράψω και κάτι.

Το ερέθισμα μου το έδωσε αυτό που έκαναν σήμερα στο “Πάρε-Δώσε”. Παλαιότερα είχα διαβάσει (και σε blog) να “κατηγορούν” αυτό το μέρος της εκπομπής, ότι πάει δηλαδή σε σπίτια, σπάει πράγματα και άλλα διάφορα. Σήμερα αυτό που έκανε μου άρεσε πολύ, πάρα πολύ.

Το “Πάρε-Δώσε” έγινε σε ένα σπίτι όπου μένουν μία μάνα, η κόρη της που είναι ετοιμόγεννη και η οποία δεν έχει σύζυγο (από ότι κατάλαβα πρέπει ή να έχουν χωρίσει ή να έχει συμβεί κάτι άλλο). Το αποτέλεσμα ήταν να της δωρίσει ένα ολόκληρο παιδικό δωμάτιο (αξίας 3.000 ευρώ) και το μαιευτήριο “Μητέρα” προσφέρθηκε να της καλύψει όλα τα έξοδα της γέννας και της διαμονής της στο μαιευτήριο εντελώς δωρεάν. Εκτός αυτού λίγο πριν τη διακοπή της σύνδεσης προσφέρθηκε και το Allou Fun Park να της καλύψει δωρεάν τα έξοδα για το ρουχισμό του μωρού για 1 χρόνο.

Μπράβο και πάλι μπράβο. Τα έξοδα για ένα νεογέννητο είναι πάρα πολλά, δε το ξέρω από “πρώτο χέρι”, αλλά το υποψιάζομαι. Θα βγουν κάποιοι και θα πουν ότι είναι τρικ για διαφήμιση, για να πουν “α, τι καλό παιδί ο Γρηγόρης” κλπ. Δε το πιστεύω.

Γούσταρα πολύ επίσης τη προηγούμενη εβδομάδα που ανέβασε στη σκηνή ένα πιτσιρίκι 8 ετών να παίξει ντραμς και μετά τον έστειλε στο “Αθηνών Αρένα” να παίξει ντραμς σε ένα τραγούδι του Ρέμου, αφού ο πιτσιρικάς είχε αυτό το όνειρο. Μπράβο και γι΄ αυτό.

Μπράβο και που πολλές άλλες φορές έχει κάνει σημαντικά δώρα και σε άλλα άτομα, όπως πχ σαλόνια σε νιόπαντρα ζευγάρια κλπ, δε τα θυμάμαι όλα. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το έγραψα για “διαφήμιση” της εκπομπής, ίσως παρόμοια να έχουν κάνει και άλλες εκπομπές και να μη τα έχω δει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.